Op het ogenblik dat we dit artikel schrijven balanceert de waarde van 1 Bitcoin rond de 8.500 euro. Dat is een mooi bedrag dat jij kan winnen. Hoe dan? Zeer eenvoudig, namelijk door het uitspelen van een videogame… hoewel ‘eenvoudig’ misschien toch niet meteen het juiste woord is. Maar niet geprobeerd, is bij voorbaat als kansloos, dus doe een poging en win 1 bitcoin (BTC)!

MonteCrypto: The Bitcoin Enigma

Tijdens het spelen van een videogame kan je vaak rekenen op een vrij constante flow van vergoedingen of beloningen. Deze hebben echter nagenoeg altijd een uitsluitend virtueel karakter. Daar brengt ‘MonteCrypto: The Bitcoin Enigma’ nu verandering in. Het betreft hier een first-person maze exploration game waarin spelers 24 lastige puzzels voorgeschoteld krijgen die ze moeten oplossen. Wie het spel uitspeelt maakt kans om één BTC-token te verdienen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat er in de game een wallet.dat bestand is geïntegreerd. Deze bevat de private key naar een adres waar één BTC token op is terug te vinden. Dus zin in een beetje weerstand, maar ook een leuke prijs: doen je best en win 1 Bitcoin.

Het spreekt voor zich dat de wallet over een encryptie beschikt die bestaat uit… jawel, 24 woorden. Deze 24 woorden worden door de spelers vrijgespeeld op het ogenblik dat ze het spel ten einde hebben gebracht. Dit betekent echter niet dat elke persoon de BTC-token zal kunnen claimen. Slechts één van de spelers (degene die het spel als eerste weet uit te spelen) zal uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal gaan. De rest… die moet het doen met de ervaring en de genoegdoening die is verbonden aan het uitspelen van het lastige spel.

Berichten van andere spelers

In de basis is MonteCrypto: The Bitcoin Enigma een singleplayer game. Dit betekent dat iedereen voor zich speelt. Toch hebben de ontwikkelaars er voor gekozen om spelers de mogelijkheid te bieden om berichten na te laten voor anderen. Zullen spelers op deze manier samenwerken om de game tot een goed einde te brengen of worden de berichten vooral gebruikt om elkaar op het verkeerde been te zetten? Het behoort allebei tot de mogelijkheden!

Gem Rose Accent

Over de ontwikkelaars achter het spel MonteCrypto: The Bitcoin Enigma hangt een waas van mysterie. Het bedrijf heeft nog geen andere games uitgebracht onder dit merk en bovendien hebben de ontwikkelaars laten weten dat ze hun ware identiteit pas bekend zullen maken op het ogenblik dat een speler de beloning van 1 BTC-token heeft weten te claimen. Zij die het spel meteen willen spelen moeten nog even geduld hebben. MonteCrypto: The Bitcoin Enigma zal verschijnen op het Steam platform op 20 februari van dit jaar. Hou er bovendien ook rekening mee dat er een zogenaamde ‘instapkost’ moet worden betaald van 1,99 Amerikaanse dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.