Cryptobeginner.nl

Waves (WAVES)

Waves Koers

WAVES  

https://waves.tech/

$4,72 

Market Cap

$472.085.865

Market Cap verschil 24h

$-41.165.594

Volume 24h 

$139.870.339

Market Cap dominatie

0,04%  

Circulerend aanbod 

100.000.000               

Max

Onbekend     

Waves (WAVES) kopen bij 

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

Waves kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak  geaccepteerd.                                      

Actuele Waves Koers

Wil je Waves kopen? Ga naar Bitvavo

Waves Details

Start Date

2016-06-12

Afkorting crypto Waves

WAVES

Type coin

solana ecosystem

WAVES/BTC ratio

$4,72(WAVES)/$20.648,00(BTC)

Koers veranderingen WAVES

WAVES koers afgelopen 24 uur

daling van 7,97%

Koers afgelopen 7 dagen

daling van 7,97%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 7,97%

Koers afgelopen 365 dagen

daling van 7,97%

Waves prijs

$4,72

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$139.870.339

Market cap dominance

0,04%

Waves koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers Waves was $61,30 op 31-03-2022 14:34. Als je dit vergelijkt met de WAVES koers van vandaag wat op $4,72 staat zie je dat een daling van 92,30% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij Waves vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een daling van 7,97%

Koers Waves verwachtingen

De Waves koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent Waves vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de Waves koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

Waves koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het Waves nieuws, maar ook het bedrijf en team achter Waves kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse Waves nieuws

Wanneer je erover denkt om Waves te kopen kun je het dagelijkse WAVES nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/Wavesplatform/, en ook op de website van Waves https://waves.tech/.

Waves kopen

Waves kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Bitvavo en Coinmerce voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw Waves, deze kun je vinden bij BitvavoCoinmerce, Binance, Bitcoinmeester en Ftx Exchange.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in Waves of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; daling van 7,97%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 7,97% en de actuele koers $4,72 geven een goed beeld. De markt cap rang 92 geeft weer hoe hoog op de lijst de WAVES staat en het maximaal aanbod Onbekend geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!