Cryptobeginner.nl

KuCoin Koers

KCS  

https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=e21sNJ

$9,67 

Market Cap

$946.202.379

Market Cap verschil 24h

$19.090.692

Volume 24h 

$2.260.888

Market Cap dominatie

0,09%  

Circulerend aanbod 

97.784.597               

Max

Onbekend     

KuCoin (KCS) kopen bij 

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

KuCoin kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak  geaccepteerd.                                     

Actuele KuCoin Koers

Wil je KuCoin kopen? Ga naar Coinmerce

KuCoin Details

Start Date

2017-08-22

Afkorting crypto KuCoin

KCS

Type coin

centralized exchange (cex)

KCS/BTC ratio

$9,67(KCS)/$20.686,00(BTC)

Koers veranderingen KCS

KCS koers afgelopen 24 uur

stijging van 2,14%

Koers afgelopen 7 dagen

stijging van 2,14%

Koers afgelopen 30 dagen

stijging van 2,14%

Koers afgelopen 365 dagen

stijging van 2,14%

KuCoin prijs

$9,67

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$2.260.888

Market cap dominance

0,09%

KuCoin koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers KuCoin was $28,83 op 01-12-2021 15:09. Als je dit vergelijkt met de KCS koers van vandaag wat op $9,67 staat zie je dat een daling van 66,43% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij KuCoin vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een stijging van 2,14%

Koers KuCoin verwachtingen

De KuCoin koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent KuCoin vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de KuCoin koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

KuCoin koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het KuCoin nieuws, maar ook het bedrijf en team achter KuCoin kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse KuCoin nieuws

Wanneer je erover denkt om KuCoin te kopen kun je het dagelijkse KCS nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/kucoin, en ook op de website van KuCoin https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=e21sNJ.

KuCoin kopen

KuCoin kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Coinmerce en Ftx Exchange voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw KuCoin, deze kun je vinden bij CoinmerceFtx Exchange, Kucoin, en .

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in KuCoin of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; stijging van 2,14%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen stijging van 2,14% en de actuele koers $9,67 geven een goed beeld. De markt cap rang 55 geeft weer hoe hoog op de lijst de KCS staat en het maximaal aanbod Onbekend geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!