Cryptobeginner.nl

KuCoin Token Koers

KCS  

https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=e21sNJ

$14,94 

Market Cap

$1.466.379.350

Market Cap verschil 24h

$69.630.439

Volume 24h 

$7.948.217

Market Cap dominatie

0,11%  

Circulerend aanbod 

98.141.682               

Max

     

KuCoin Token (KCS) kopen bij 

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

KuCoin Token kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak  geaccepteerd.                                     

Actuele KuCoin Token Koers

Wil je KuCoin Token kopen? Ga naar Ftx Exchange

KuCoin Token Details

Start Date

2017-08-22

Afkorting crypto KuCoin Token

KCS

Type coin

centralized exchange token (cex)

KCS/BTC ratio

$14,94(KCS)/$30.317,00(BTC)

Koers veranderingen KCS

KCS koers afgelopen 24 uur

stijging van 4,96%

Koers afgelopen 7 dagen

stijging van 32,48%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 26,37%

Koers afgelopen 365 dagen

stijging van 42,17%

KuCoin Token prijs

$14,94

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$7.948.217

Market cap dominance

0,11%

KuCoin Token koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers KuCoin Token was $28,83 op 01-12-2021 15:09. Als je dit vergelijkt met de KCS koers van vandaag wat op $14,94 staat zie je dat een daling van 48,14% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij KuCoin Token vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een stijging van 42,17%

Koers KuCoin Token verwachtingen

De KuCoin Token koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent KuCoin Token vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de KuCoin Token koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

KuCoin Token koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het KuCoin Token nieuws, maar ook het bedrijf en team achter KuCoin Token kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse KuCoin Token nieuws

Wanneer je erover denkt om KuCoin Token te kopen kun je het dagelijkse KCS nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/kucoin, en ook op de website van KuCoin Token https://www.kucoin.com/ucenter/signup?rcode=e21sNJ.

KuCoin Token kopen

KuCoin Token kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Ftx Exchange en Kucoin voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw KuCoin Token, deze kun je vinden bij Ftx ExchangeKucoin, Coinmerce, en .

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in KuCoin Token of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; stijging van 42,17%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 26,37% en de actuele koers $14,94 geven een goed beeld. De markt cap rang 49 geeft weer hoe hoog op de lijst de KCS staat en het maximaal aanbod geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!