Wie er voor koos om te investeren in de cryptocurrency ‘Waves‘ was tot dusver uitsluitend aangewezen op de officiële, online wallet. Deze wallet functioneert op zich prima, maar heel wat mensen geven er toch (terecht) de voorkeur aan om meer vertrouwen te stellen in een desktop client. Het was er even op wachten, maar via Twitter heeft Waves laten weten dat de client er nu dan eindelijk is, hetzij uiteraard in bèta versie. De client die Waves lanceert word in eerste instantie uitsluitend gelanceerd voor macOS en Linux.

Waves informatie lees je op cryptobeginner.nl

Even ter introductie; WAVES

Waves is een gedecentraliseerd ontwikkelingsplatform gebouwd op een eigen blockchain, met als kenmerk ondersteuning van hun eigen ‘custom tokens’. Je kunt dus op een relatief makkelijke manier tokens in omloop brengen. Hierdoor is niet alleen decentrale crowdfunding mogelijk, maar heb je eveneens de optie om klassieke digitale valuta’s te bewaren en op te slaan op het Waves platform: en dit allemaal op een zeer veilige manier. Ook de cryptografische beveiliging waar je op het Waves platform over beschikt draagt natuurlijk bij aan een deel van de veiligheid welke Waves voor ogen heeft.

Op Twitter werd aangegeven dat er de volgende dag (gisteren dus) ook een Windows versie zou worden uitgebracht, maar deze bleef tot dusver uit. Wanneer Waves lanceert is dus een beetje onduidelijk, maar het zal vermoedelijk een kwestie van dagen zijn. De algemene verwachting is uiteraard wel dat deze er zeer snel aan zal komen. Wil je graag gebruikmaken van de Waves desktop applicatie? In dat geval kan je daarvoor terecht op de officiële website van Waves. Daar kun je alle info met betrekking tot deze lancering blijven volgen. Voor alle verder informatie met betrekking tot Waves, is het natuurlijk mogelijk om deze op onze site te lezen. Wij hopen je dus snel weer op cryptobeginner.nl terug te zien!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *