Na de storm die de overeenkomst met Pornhub heeft veroorzaakt leek het er even naar uit te zien dat Verge over haar (tijdelijke) hoogtepunt heen was. Echter blijft er opmerkelijk veel goed nieuws uit de bus komen voor deze cryptocurrency. Het team achter Verge stelt bovendien alles in het werk om de publiciteit met betrekking tot haar coin op pijl te houden. Dit heeft er voor gezorgd dat, in het bijzonder onder stimulans van Aziatische trading, de dat de koers van Verge profiteert met een mooie sprong van meer dan 20 procent.

Listing op Bitfinex

Eén van de eerste zaken die ongetwijfeld een boost heeft gegeven aan de koers van Verge is de listing op Bitfinex. Bovendien werd er ook nagenoeg meteen na de bekendmaking van dit nieuws aangegeven dat Verge ook zou worden toegevoegd aan de Abra app. Eerder liet ook CoinPayments reeds weten betalingen met de XVG token van Verge af te gaan handelen. Wil jij graag meer te weten komen over Verge en / of er investeren? In dat geval is het noemenswaardig dat er binnenkort ook een live evenement zit aan te komen in Amsterdam.

Geruchten over listing op Coinbase

Inmiddels doen er ook heel wat nieuwe geruchten de ronde over Verge. Zo hebben verschillende bronnen aangegeven dat er mogelijks een listing op Coinbase in de lucht zou hangen voor deze cryptocurrency. De waarheid verplicht ons echter om te zeggen dat in het recente verleden wel meer dergelijke geruchten de kop opstaken. In het bijzonder Ripple werd getipt als een serieuze kanshebber om toegevoegd te worden aan Coinbase. Desalniettemin, mocht er ooit een listing voor Verge bij Coinbase plaatsvinden (iets wat we momenteel voor alle duidelijkheid echt niet zien gebeuren), dan staat het vast dat, dat de prijs zonder twijfel een stevig duwtje in de rug zal geven.

Afbeelding bij dit nieuwsartikel: © Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Automatisch geld verdienen met cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande crypto platformen:

Wil jij Bitcoin of Ethereum kopen? Bekijk dan nu jouw mogelijkheden op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo