De langverwachte partnership die Verge eerder heeft aangekondigd is na lang wachten eindelijk bekend. De voorbije week deden reeds heel wat geruchten de ronde en één van deze geruchten wees in de richting van de adult website Pornhub. Inmiddels is bekend dat dit inderdaad de grote partner is waar Verge eerder de fondsenwerving voor heeft gehouden. Ondanks het feit dat dit op zich helemaal geen slecht nieuws is (Pornhub is toch één van ‘s werelds grootste adult websites) heeft de koers van Verge er slecht op gereageerd. Inmiddels viel ze dan ook terug naar een waarde van €0,062732. Dit betekent een verlies over de voorbije 24 uur van 5,46 procent. Dit lijkt niet zo indrukwekkend, maar Verge stond eerder vandaag nog dik in het groen.

Dat uiteindelijk Pornhub als partner bekend is gemaakt hoeft eigenlijk niet eens te verbazen. Verge heeft immers de status van een privacy coin en voor heel wat mensen die porno kijken verspreid over de wereld is het van belang dat ze geen sporen nalaten betreffende betalingen die ze uitvoeren naar dergelijke partijen. Door gebruik te maken van de XVG-token van Verge is dit nu perfect mogelijk. Anderzijds moet het gezegd dat er nog steeds rond de hele adult sector een behoorlijke taboe hangt waardoor wellicht het enthousiasme van niet alleen de Verge community, maar ook deze van (potentiële) investeerders aanzienlijk wordt gedrukt. Het is dan ook nog maar zeer de vraag in welke mate dit de koers van Verge terug kan doen opleven na de behoorlijke drop.

Geloof jij wel in deze partnership? Koop dan nu jouw Verge tokens met iDeal!

Via cryptobeginner.nl Verge kopen doe je bij LiteBitLos van alles moeten we wel gewoon erkennen dat dit best een mooie partnership is. Pornhub is een enorm medium waar dagelijks grote hoeveelheden mensen gebruik van maken. Dit betekent dat het volume van Verge ongetwijfeld zal gaan toenemen en dat kan de koers van de XVG-token alleen maar ten goede komen (geen garanties!). Geloof jij wel in deze nieuwe partnership van Verge en wil je graag XVG-tokens kopen? Dat kan meteen met iDeal door gebruik te maken van de mogelijkheden van LiteBit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 20 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.