Eén van de cryptovaluta’s die we hier op Cryptobeginner.nl met de nodige regelmaat aanraden is Ubiq. We kunnen gerust stellen dat deze cryptocurrency over de voorbije maanden een zeer mooie groei heeft weten te realiseren. In de voorbije 24 uur steeg ze zelfs richting een nieuwe all time high. Op haar hoogtepunt bedroeg de koers vandaag zo’n slordige 6,19213963 euro. De algemene verwachting is dat 2018 het jaar wordt waarin Ubiq echt gaat doorbreken. Dit betekent uiteraard dat er voor wat deze digitale munt betreft nog heel wat potentieel in de pijplijn zit.

Niet alleen Ubiq wist vandaag mooie resultaten neer te zetten, dat geldt ook voor Ripple. Zij verstevigt haar tweede plaats binnen de top 10 van meest waardevolle cryptocurrencies ondanks het feit dat ook Ethereum aan een stevige inhaalbeweging is begonnen. Het rendement van Ethereum over de voorbije 24 uur bedraagt dan ook 9,24 procent. Natuurlijk is dit niet onaardig, ware het niet dat Ripple dit ruimschoots weet te overtreffen met een waardevermeerdering van zomaar even 28,88 procent over de voorbije 24 uur.

Niet alleen bovenstaande altcoins wisten vandaag uitstekende prestaties te realiseren. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor Stellar (+ 51,51 procent), NEM (+48,30 procent), Status (+ 80,27 procent), IoT Chain (+136,76 procent) en ga zo maar door. Als deze positieve cijfers de trend mogen zetten voor het jaar 2018, dan belooft dit een werkelijk fantastisch jaar te worden voor investeerders in cryptocurrencies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Automatisch geld verdienen met cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande crypto platformen:

Wil jij Bitcoin of Ethereum kopen? Bekijk dan nu jouw mogelijkheden op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo