Het Stratis platform is er één waar veel experts heel wat vertrouwen in hebben. Dit is niet alleen te wijten aan de opzet van het platform, maar ook aan de manier waarop ze evolueert. Bovendien geeft het team achter Stratis blijk van een professionele houding en een daarmee gepaard gaande toekomstvisie. Stratus lanceert de roadmap voor de komende twee kwartalen en daar zitten enkele zeer interessante zaken bij.

In eerste instantie zijn er uiteraard de twee aankomende ICO’s die op het platform worden uitgevoerd. Deze staan reeds in de planning voor de komende weken. Nog interessanter wordt het echter wanneer we kijken in de richting van de speciaal opgerichte ‘Stratis Academy’. Enkele experts van Stratis leggen op moment van schrijven nog de laatste hand aan de cursussen die normaal in maart van dit jaar volledig afgewerkt moeten zijn. Door het verspreiden van deze cursussen wordt er niet alleen meer visibiliteit gecreëerd, daarnaast kan er op deze wijze ook zeer efficiënt nieuw ontwikkelingstalent worden aangetrokken.

Nieuwe aanvraag voor opname in Apple Store

Buiten bovenstaande maakt de roadmap eveneens duidelijk dat Stratis werkt aan een update voor haar ‘Stratis Identify’ applicatie. Hiermee hoopt ze een nieuwe aanvraag in te kunnen dienen en goedgekeurd te worden voor listing in de Apple Store. Dit is eigenlijk allemaal slechts het puntje van de ijsberg. De volledige roadmap voor de komende twee kwartalen is dan ook veel uitgebreider en kan worden bekeken op deze pagina.

Mooie koersstijging voor Stratis

De nieuwe roadmap welke Stratis lanceert heeft duidelijk het vertrouwen van investeerders (terug) gewonnen. De Stratis koers kent over de voorbije 24 uur gezien dan ook een stijging van 19,16 procent. Mochten de doelen uit de nieuwe roadmap ook allemaal worden gehaald en de verwachtingen ingelost, dan zien we nog een zeer mooi potentieel voor deze cryptovaluta. Uiteraard zijn er geen garanties, maar het mag duidelijk zijn dat Stratis hard aan de weg aan het bouwen is. Wil jij ook graag eenvoudig en snel (met iDeal) Stratis kopen? In dat geval kan je daarvoor terecht bij onze partner, LiteBit!

Stratis lanceert nieuwe roadmap, volg de koers van Stratis op cryptobeginner.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *