Gedurende enige tijd bleef het opvallend (volgens velen zelfs ‘angstwekkend’) stil rond WAVES. Nu is er echter eindelijk weer goed nieuws! Waves staat op dit ogenblik op de 28ste plaats in de lijst met meest waardevolle cryptocurrencies ter wereld. Ze wist over de voorbije 36 uur een meerwaarde te realiseren van zomaar even 34 procent. Op dinsdag werd de WAVES-token nog verhandeld voor een kostprijs van 1,50 dollar terwijl ze op moment van schrijven rond de 2,01 dollar noteert. Op haar hoogste niveau wist ze de voorbije dagen een waarde op te laten tekenen van 2,34 Amerikaanse dollar. Wat nu precies de reden is voor deze niet onaanzienlijke waardestijging? Dat vertellen we u graag in dit nieuwsbericht!

Update voor mobiele Waves Wallet

De stijging van de waarde van de WAVES-token kwam onder meer tot stand door de aankondiging van de langverwachte update voor de mobiele Waves applicatie. De mobiele applicatie is te downloaden in zowel de Google Play Store als in de AppStore van Apple. De eerste versie van de mobiele wallet applicatie werd eigenlijk reeds vorig jaar gelanceerd. Echter was er dringend nood aan een nieuwe versie die ook de inmiddels doorgevoerde innovaties op het Waves blockchain ecosysteem zou ondersteunen. Aldus bevat de nieuwe versie van de Waves Wallet niet alleen een crypto wallet, maar ook Waves DEX evenals een fiat gateway. Stuk voor stuk zaken waar Waves investeerders best gelukkig van worden uiteraard.

“We zijn zeer enthousiast om eindelijk de langverwachte update van de #Waves mobiele applicatie te mogen lanceren. De geüpdate applicatie maakt het niet alleen mogelijk om uw cryptocurrencies snel en eenvoudig te storten, op te slaan en op te vragen, daarnaast kunt u, uw assets ook meteen verhandelen op DEX. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om uw WAVES tokens te leasen waardoor u zomaar een passief inkomen kunt verdienen. Het leasen van uw WAVES tokens is nu in ieder geval nog eenvoudiger uit te voeren, gewoon rechtstreeks vanop uw smartphone of tablet!”

Sasha Ivanov, de oprichter en CEO van Waves heeft ook meteen een reactie de wereld ingestuurd naar aanleiding van de update van de mobiele Waves applicatie, namelijk:

“We zijn er van overtuigd dat onze mobiele applicatie zorgt voor een extra meerwaarde voor de crypto en blockchain community. Bovendien wordt er ook een betere ervaring gerealiseerd voor zowel iOS als Android gebruikers dan tot dusver het geval was. De vernieuwde mobiele applicatie omvat alle populaire mogelijkheden van de desktop Waves Client. Hierdoor wordt de bruikbaarheid van de applicatie veel uitgebreider dan uitsluitend de functionaliteit van de wallet. Op moment van schrijven is er geen enkel ander platform op de markt terug te vinden welke een gelijkaardig product weet aan te bieden”.

Uitstekende beveiliging

De nieuwe mobiele applicatie van Waves staat naar eigen zeggen garant voor een uitstekende veiligheid. De nieuwe applicatie zorgt dan ook voor een encryptie van alle verkeer. De private keys vinden nooit hun weg naar het internet en verlaten bijgevolg nooit het mobiele toestel. Bovendien worden er door de mobiele applicatie ook nog heel wat extra veiligheidsfeatures ondersteund zoals bijvoorbeeld Face ID evenals fingerprint scanning en touch ID.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *