Binance Coin is de cryptocurrency van de populaire exchange ‘Binance’. Houders van zogenaamde BNB tokens die handelen bij Binance kunnen door het betalen van de fees met BNB rekenen op een financieel voordeel. Daardoor wordt handelen via Binance zomaar nog voordeliger dan dat het in de basis reeds is. Echter biedt een investering in BNB tokens ook een aardig potentieel, zo heeft de geschiedenis van de token reeds uitgewezen. Ondanks het feit dat er in de cryptowereld natuurlijk nooit garanties gegeven kunnen worden lijkt het er naar uit te zien dat het maximale potentieel van Binance Coin nog niet is bereikt. Nogmaals zoals steeds, geen garanties.

Stijging van de koers met meer dan 20%

Gisteren, op vrijdag 18 mei 2018 kon er worden vastgesteld dat de koers van Binance Coin plots een meerwaarde wist te realiseren van zomaar even meer dan 20 procent. In eerste instantie was het voor veel investeerders wellicht nog niet helemaal duidelijk waar deze stijging precies door werd veroorzaakt. Echter, op het ogenblik dat de aankondigingen van Binance onder de loep werden genomen werd al snel duidelijk waar de toegenomen interesse door werd veroorzaakt. Binance heeft namelijk bekend gemaakt dat het de referral bonus verdubbelt voor houders van (grote aantallen) BNB tokens.

Minimum 500 BNB tokens voor verdubbeling van referral bonus

De verdubbeling van de referral bonus van 20 naar 40 procent is natuurlijk iets wat erg veel investeerders, influencers, etc. aantrekt. Echter geeft Binance deze aanzienlijk hogere referral commissie niet zomaar cadeau. Verwacht dan ook niet dat je referral bonus wordt verdubbeld vanaf het ogenblik dat je slechts over 1 BNB token beschikt in je portefeuille. Om aanspraak te kunnen maken op de dubbele referral bonus moet je dan ook over minstens 500 BNB tokens beschikken. Heel wat gebruikers van de exchange zaten nog onder dit aantal en hebben van de lagere koers gebruik gemaakt om extra te investeren. Het spreekt voor zich dat heel wat druk op de markt heeft gezet met het gekende resultaat tot gevolg.

Wat met de toekomst van Binance Coin?

Een belangrijke vraag die we ons moeten stellen is of de koers van BNB coin aanzienlijk is gestegen omdat investeerders een snelle return on investment wilden boeken of omdat er bijvoorbeeld heel wat mensen hebben geïnvesteerd in meer BNB tokens om aan de vereiste hoeveelheid van 500 stuks te komen voor het ontvangen van de hogere commissie. In het eerste geval is het niet ondenkbaar dat de koers een terugval zal kennen. In het tweede geval waarbij investeerders hun BNB tokens voor een langere periode zullen vasthouden lijkt dit scenario een stuk minder voor de hand liggend en is het waarschijnlijker dat er gewoon netjes op de huidige koers verder kan worden gebouwd.

Blijft de promotie geldig of niet?

Uiteraard los van bovenstaande is het nog belangrijk om er rekening mee te houden dat de kans bestaat dat Binance de promotie slechts voor een beperkte periode inlast of dat het de voorwaarden voor het ontvangen van de dubbele referral bonus in de toekomst zal aanscherpen naar bijvoorbeeld een nog grotere hoeveelheid aan BNB tokens. Mocht dat gebeuren kan dat de prijs van de BNB token terug onder druk zetten. Ook dit is dus zeker iets om rekening mee te houden.

Zelf ook investeren in BNB coin?

Geloof jij in de toekomst van BNB coin, maar heb je ze nog niet in je portefeuille? In dat geval kan het mogelijks interessant zijn (geen garanties!) om dit nu te gaan doen. Registreer je gratis bij Binance en koop meteen jouw eerste BNB tokens. Het mooie aan Binance is bovendien ook dat je, je na aanmelding nog niet meteen moet laten verifiëren. Je kan dan ook tot 2 BTC per dag verhandelen zonder dat je de nodige documenten moet doorsturen naar de exchange. Wil je, je ook aanmelden bij Binance? Maak dan gebruik van deze link of klik op het logo hiernaast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.