Crypto kopen? cryptobeginner.nl adviseert BinanceDe in Hong Kong gevestigde en uiterst populaire exchange Binance heeft de mogelijkheid om zich te vestigen op het eiland Malta. Door gebruik te maken van een liberale, plaatselijke wetgeving zou het bovendien over de mogelijkheid beschikken om een overeenkomst met een bank af te sluiten. Dit betekent dat Binance op deze manier de directe concurrentie aan kan gaan met andere platformen zoals Kraken, BitPanda evenals LiteBit. In een officieel statement liet de exchange inmiddels alvast het volgende optekenen:

“Nadat we verschillende locaties nauwkeurig onder de loep hebben genomen heeft het bedrijf besloten om te investeren in de Europese natie. Dit in het bijzonder omdat er sprake is van een pro-blockchainwetgeving en bovendien ook omwille van de stabiliteit die ze aanbiedt aan financiële, technologische bedrijven door haar regelgevingskader”.

De uitbreidingsplannen van Binance zouden bovendien 200 nieuwe jobs creëren. Ondanks het feit dat we op moment van schrijven reeds kunnen zeggen dat de invloed van Binance behoorlijk aanzienlijk is zal deze door haar expansie naar de Europese markt alleen nog maar verder uitbreiden.

Dat Binance voor Malta kiest is eigenlijk niet zo vreemd. Samen met Gibraltar evenals het kanton ‘Zug’ in Zwitserland stelt zij zich namelijk voor als één van de meest levendige Europese locaties voor wat crypto gerelateerde ondernemingen betreft.

Cryptocurrencies kopen bij Binance?

Binance is ondertussen uitgegroeid tot één van de meest invloedrijke en populairste exchanges in cryptoland. Zou jij ook graag willen investeren in cryptocurrencies via dit platform. Kies er dan voor om je vandaag nog aan te melden bij Binance door gebruik te maken van deze link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *