Koers van Verge op cryptobeginner.nlHet privacy cryptoproject Verge houdt een kortlopende fundraiser. Deze fundraiser is goed voor 10 miljoen verzamelde munten in de voorbije dagen. De hernieuwde interesse in Verge heeft ook de koers een mooie boost gegeven. Op moment van schrijven tekent ze een stijging op van 8,14 procent, maar die we hebben in de loop van gisteren een stuk hoger gezien. In ieder geval bedraagt de koers nu 0,040280 Amerikaanse dollar.

Verwarrende voorwaarden

Ondanks het feit dat de Verge koers positief heeft gereageerd op bovenstaand nieuws moet het gezegd dat de voorwaarden van de fundraiser niet alleen voor verwarring, maar ook voor scepticisme zorgen. Het doel van de fundraiser is om zomaar even 75 miljoen coins op te halen tijdens het weekend. De deadline werd dan ook geprikt op maandag. Na afloop van de fundraiser heeft Verge aangegeven een belangrijke overeenkomst met een grote partner bekend te maken.

Heel wat investeerders stellen dat het verzamelen van fondsen voor een ander doel dan het financieren van de ontwikkelen van een cryptoplatform is een vorm van scam. Toch blijft de Verge community bijzonder actief. Daar komt bij dat 75 miljoen XVG tokens op het eerste zicht misschien heel wat lijkt, maar eigenlijk is het dat niet. Er zijn op moment van schrijven namelijk een slordige 14.746.747.391 XVG tokens in omloop. De maximale supply is overigens 16.555.000.000 XVG, maar dat even terzijde.

Verge mededeling op cryptobeginner.nl

Belangrijk partnership

Verge koos er in oktober van vorig jaar reeds voor om een crowdfunding campagne op te zetten, maar toen had het verzamelde kapitaal als doel om zogenaamde ‘atomic swaps’ te testen. Nu gaat het dus duidelijk om een partnership, al laten verschillende kritische stemmen op Twitter zich ontvallen waarom Verge nu zo’n groot bedrag zou moeten betalen voor een partnership. Inmiddels wordt er vooral gedacht in de richting van een unieke exchange listing. Het is immers algemeen bekend dat er voor een listing op een exchange behoorlijke bedragen betaald dienen te worden. Of het daadwerkelijk iets dergelijks wordt zullen we zeer binnenkort te weten komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *