Het gaat Enjin Coin (ENJ) duidelijk voor de wind de laatste tijd. Over de voorbije week is de waarde van de ENJ-token dan ook zomaar even verdubbeld. Ook over de voorbije 24 uur doet ze het weer uitstekend. In amper één dag tijd wist ze namelijk een meerwaarde te realiseren van zomaar even met 58 procent. Het is niet voor het eerst dat deze token een dergelijke rally weet neer te zetten. Nu zou er echter zomaar meer aan de hand kunnen zijn. Volgens de laatste geruchten is het namelijk zo dat Enjin Coin betrokken zou zijn bij de cryptocurrency opties die door de Samsung S10 worden aangeboden. Niet alleen de ENJ-token, maar ook tal van andere coins hebben een aanzienlijke prijsstijging doorgemaakt ten gevolge van dergelijke geruchten.

Volume stijgt naar een absoluut record

Of de geruchten nu wel of niet waar zijn, ze hebben er wel voor gezorgd dat het volume van Enjin Coin (ENJ) naar een recordhoogte werd gestuwd. Het volume steeg over de voorbije 24 uur dan ook boven de 131 miljoen dollar. Het belangrijkste deel van de handel in Enjin Coin (ENJ) wordt weinig verrassend gerealiseerd op de populaire exchange ‘Binance’. Het merendeel van het volume wordt bovendien gerealiseerd door middel van het ENJ/BTC handelspaar. Enjin Coin (ENJ) is niet de enige asset die op Binance gelist staat die een mooie meerwaarde heeft weten te realiseren. Een andere token die het voorbeeld van Enjin Coin (ENJ) blijkt te volgen is Ravencoin (RVN). Ook haar waarde steeg de voorbije week aanzienlijk.

Dominantie van Bitcoin neemt licht af

De stijgingen die een niet onaanzienlijk aantal altcoins recent hebben laten optekenen zorgt er voor dat heel wat investeerders denken dat er een nieuw altcoin seizoen is aangebroken, althans over de korte termijn. Het moet gezegd dat de voorbije week inderdaad heel wat altcoins een mooie stijging hebben doorgemaakt. Dit terwijl de BTC-token een kleine terugval kende. Dit geldt niet alleen voor de waarde van de BTC-token, maar ook de dominantie van Bitcoin is afgenomen. Op moment van schrijven bedraagt de dominantie dan ook nog slechts 51,7 procent. Recent zagen we nog een dominantie van 55 procent.

Ook andere altcoins laten mooie stijging optekenen

Niet alleen Enjin Coin en Ravencoin hebben er een prima week opzitten. Ook tal van andere tokens zagen hun waarde namelijk op niet onaanzienlijke wijze toenemen. Het ging hierbij onder meer om het Basic Attention project. De zogenaamde BAT-token zag haar waarde tot boven de 0,20 dollar stijgen. Een andere token die een mooie stijging wist te realiseren was de ICX-token van ICON. In de laatste 24 uur behaalde ze een rendement van 15 procent waardoor ze uitkwam op een waarde van boven de 0,34 dollar. Ook Chainlink wist haar positieve sentiment verder te zetten met een nieuwe prijsstijging tot 0,47 dollar. ABBC Coin (ABBC) steeg met 127 procent, maar kent op moment van schrijven reeds een flinke terugval. Het mag dus duidelijk zijn dat menig aantal altcoins het op dit ogenblik prima doen. Weet het positieve momentum stand te houden? De (nabije) toekomst zal het ons leren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *