De Nederlandse aanbieder van cryptocurrencies LiteBit heeft een nieuwe cryptocurrency toegevoegd aan haar aanbod. Het betreft hier ook niet zomaar eender welke cryptovaluta, maar wel de ADA-token van Cardano. Vanuit de klanten van LiteBit kwam reeds eerder de vraag om de ADA-token te listen. Daar komt nu dus een bevestigend antwoord op. De token is vanaf dit eigenste ogenblik reeds beschikbaar via LiteBit.

Cardano kopen met iDeal via LiteBit

De listing van Cardano bij LiteBit zorgt er meteen ook voor dat het mogelijk wordt gemaakt om te investeren in de ADA-token met behulp van iDeal. Je dient er wel rekening mee te houden dat er geen mogelijkheid bestaat om je ADA-tokens op te slaan in een ingebouwd wallet bij LiteBit. Dit betekent in de praktijk dat je altijd eerst over een Cardano wallet zal moeten beschikken. Wil jij graag meteen ADA-tokens kopen via LiteBit? Dan is dat mogelijk door gebruik te maken van deze link!

Cardano (ADA) kopen nu via Litebit

Nog meer nieuwe cryptocurrencies bij LiteBit

Eerder liet LiteBit via haar social media reeds optekenen dat er na de recente schrapping van enkele cryptocurrencies enkele nieuwe exemplaren zouden worden toegevoegd. De ADA-token van Cardano is dus slechtst de eerste. De komende dagen zouden er dus zomaar nog meer cryptocurrencies aan het aanbod van LiteBit toegevoegd kunnen worden. Als dat gebeurt melden we dat uiteraard hier op Cryptobeginner.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *