Dit is een grote stap voorwaarts voor de markt van cryptocurrency. We hebben verkooppunten nodig om de Bitcoin te accepteren en om deze blijvend te ondersteunen. CheapAir.com heeft de sprong gemaakt en het voelt als de eerste keer dat ik 15 jaar geleden mijn eerste cd in de winkel kocht. Het gevoel is zo opwindend en het lijkt veel op het moment dat het internet mainstream werd. Nu kan ik me voorstellen dat niet alle mensen die dit artikel lezen zo ‘Bitcoin-freak’ zijn als ik ben. Zie het als de overgang naar de euro…… een nieuwe stap in de toekomst!

CheapAir bracht het nieuws als volgt:
“We zijn verheugd om aan te kondigen dat we het eerste online reisbureau in de wereld zijn dat Bitcoin accepteert, een volledig digitale valuta als een betaalmethode voor vluchten op CheapAir.com!”

Als je de Bitcoin rage niet hebt gevolgd, kun je erop vertrouwen dat je nog steeds vluchten kunt kopen met een online creditcard of via het reisbureau. Maar als je de Bitcoin-trend hebt gevolgd als liefhebber van crypto, dan hopen we dat je net zo geïntrigeerd bent als ons, op deze progressieve vorm van digitale betaling.

CheapAir schreef ook nog:
“Het idee kwam een ​​paar maanden geleden bij ons en we zijn trots om te zeggen dat het direct ontstond uit een klantenonderzoek van één van onze reisadviseurs: kan ik met Bitcoin betalen voor mijn vlucht?” De vraag stopte daar dus niet: het vond zijn weg naar ons ontwikkelingsteam en onze CEO, Jeff Klee. Na een eerste intern onderzoek en enige discussie, kwam het vervolgens terecht in ons ontwikkeling-schema.

“We zijn altijd geïnteresseerd om het boeken van vluchten zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten, via onze spraakgestuurde iPhone-app, onze exclusieve voorzieningengids of ons Price Drop Payback ™ -programma. Bovendien vinden we het altijd geweldig om als eerste iets spannends en nieuws te proberen – en Bitcoin voelde meteen aan als een zeer passend product.”

Bitcoin is in 2009 gelanceerd – en als u niet bekend bent met cryptocurrencies en Bitcoin, is het een betaling die wordt verwerkt via een netwerk van privé-computers. Het wordt steeds vaker gebruikt door merken als WordPress, Reddit, OkCupid en meer. Op dit moment worden Bitcoins verhandeld op ongeveer 1 Bitcoin voor $ 700 USD.

Voorlopig accepteert CheapAir alleen Bitcoin voor vluchtboekingen die met CheapAir.com worden gemaakt. Ze hopen deze betaalmogelijkheid in de nabije toekomst uit te breiden naar hotels en vluchten die via hun iOS-app zijn geboekt.

Probeer het in de tussentijd eens uit, en laat ze weten wat je ervan vindt in een reactie per e-mail! Uw feedback is van onschatbare waarde. Het zijn immers klanten zoals u die hun inspireren om elke dag weer nieuwe dingen te proberen.

We kunnen ons voorstellen dat mensen nog niet echt bekend zijn met Bitcoin. Wilt je meer weten over Bitcoin? Ga dan zeker eens kijken op bitcoin.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *