Er is de voorbije periode reeds heel wat te doen geweest over TRON. Het betreft hier dan ook een typisch platform van ‘you hate it or you love it’. Binnen de industrie zijn de meningen dan ook sterk uiteenlopend. De één ziet er een mooie toekomst voor weggelegd terwijl de ander zelfs het woord ‘scam coin’ in de mond durft te nemen. Welke van deze partijen uiteindelijk gelijk zal krijgen zal de toekomst moeten uitwijzen. Feit is wel dat TRON (TRX) aardig aan de weg aan het timmeren is en dat heeft ze een listing bij enkele nieuwe exchanges opgeleverd.

Informatie over TRON vind je bij cryptobeginner.nl

Bittrex listing laat koers met meer dan 30% stijgen

TRON was natuurlijk reeds verkrijgbaar bij verschillende fantastische exchanges waaronder Binance & HitBTC, maar nu mag ook Bittrex aan dat lijstje worden toegevoegd. Meteen na de bekendmaking van deze nieuwe listing steeg de koers van TRON met zomaar even 30 procent naar een waarde van 0,056474 Amerikaanse dollar. Inmiddels is ze weliswaar een beetje afgezakt, maar toch noteert ze nog steeds hoger dan voor de bekendmaking van de listing. De huidige koers staat op 0,050249 Amerikaanse dollar.

Niet alleen Bittrex koos er voor om TRON op te nemen op haar platform. Niet veel later verscheen namelijk ook het nieuws dat de Zuid-Koreaanse exchange ‘Upbit’ er voor had gekozen om hetzelfde te doen. Op deze manier wordt TRON in één klap beschikbaar voor een aanzienlijk grotere doelgroep en lijkt de weg open te liggen naar een (nog) hogere koers. Alleen maar omwille van deze nieuwe listings? Niet echt. Ook de lancering van het Main Net loert namelijk om de hoek.

Lancering van Main Net op 31 maart 2018

Een belangrijke mijlpaal voor TRON zit er aan te komen op 31 maart van dit jaar. Op moment van schrijven is TRON namelijk nog steeds afhankelijk van Ethereum voor het verwerken van haar transacties. Daar komt met de lancering van het Main Net op 31 maart verandering in. Vanaf dat ogenblik verdwijnt de afhankelijkheid ten opzichte van Ethereum waardoor er niet alleen (zeer) lage transactiekosten, maar ook een groter aantal transacties per seconde gerealiseerd kunnen worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Automatisch geld verdienen met cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande crypto platformen:

Wil jij Bitcoin of Ethereum kopen? Bekijk dan nu jouw mogelijkheden op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo