Het mag ondertussen wel duidelijk zijn dat we hier bij Cryptobeginner.nl grote fan zijn van de cryptocurrency Verge. Zowel voor de korte als de lange termijn zien we een groot potentieel weggelegd voor XVG. Vandaag zette ze alvast koers naar een nieuwe all-time high. De koers van XVG steeg de voorbije 24 uur dan ook met een mooie 91,37 procent. Dit is uiteraard de situatie op moment van schrijven, dus het is perfect mogelijk dat de koers doorheen de dag nog naar nieuwe hoogten evolueert.

Wat is Verge?

Verge is een cryptocurrency die werd opgericht in het jaar 2014, hetzij onder een andere benaming. Haar huidige naam kreeg ze dan ook pas in februari van het jaar 2016. Verge staat er om bekend een cryptomunt te zijn die vooral de focus legt op privacy. Dat de mensen achter Verge veel vertrouwen hebben in deze cryptovaluta blijkt wel uit het feit dat er geen premine plaats heeft gevonden. Dit betekent dat de ontwikkelaars niet zelf reeds een bepaald aantal XVG tokens hebben geclaimd, maar ze deze gewoon ook zelf moesten kopen. Heel wat experts uit de sector zijn het er alvast over eens dat voor Verge een mooie toekomst is weggelegd. Niet alleen lange termijn investeerders, maar ook daytraders hebben deze crypto dan ook steevast in hun portefeuille zitten.

Update (20 december – 12h40):

Inmiddels is de koers van Verge nog verder gestegen. Ze tekent op moment van schrijven (12h40) dan ook een stijging op over de voorbije 24 uur van zomaar even 105,66 procent. De huidige waarde van één XVG token komt daarmee uit op $0,125491 of 0.00000726 BTC!

Zelf Verge kopen?

Zelf ook Verge kopen? Investeren in deze cryptocurrency kan zeer eenvoudig bij Litebit! Je kan je account meteen verifiëren en je voert de betaling uit met behulp van iDeal! Via deze link kan je, je meteen aanmelden bij Litebit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.