Small-cap cryptocurrencies hebben een marktkapitalisatie van minder dan $1 miljard en zijn het meest vatbaar voor dramatische schommelingen op basis van marktsentiment. Hierdoor kan een kleine investering veel geld waard worden. Andersom loop je ook meer risico om (een deel van) jouw inleg te verliezen. Het valt altijd aan te raden om je investering te spreiden.

Meer dan 2.000 projecten

Tegenwoordig zijn er meer dan 2.000 verschillende cryptoprojecten, van de bekende Bitcoin en Ethereum tot memecoins zoals Dogecoin. Low cap of small cap cryptoprojecten zijn cryptocurrencies die zich in een vroeg stadium van ontwikkeling bevinden en als gevolg daarvan een lage marktkapitalisatie hebben. Marktkapitalisatie verwijst naar de totale waarde van het circulerende aanbod van de munt. In vergelijking met de marktkapitalisaties van belangrijke munten, lijken low-cap munten minuscuul. Investeerders voelen zich aangetrokken tot deze munten, ook al bevinden ze zich in een vroege ontwikkeling met lage marktkapitalisaties, omdat coins met een lage kapitalisatie de hoogste winsten kunnen opleveren. Een kleine investering kan dan al mooie resultaten opleveren. Maak bijvoorbeeld maandelijks geld vrij door te kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering 2022. Hierdoor investeer jij alleen geld in deze high-risk munten dat jij kunt missen.

Armor (ARMOR)

Armor is gelanceerd in januari 2021 en heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $60 miljoen. Armor is een slimme verzekeringsaggregator voor DeFi. Armor-gebruikers kunnen dekking voor hun activa kopen tegen smart contractrisico’s via populaire protocollen zoals Uniswap, Sushiswap, AAVE, Synthetix, Yearn en meer. Armor werkt door het exacte bedrag van gebruikers bij te houden terwijl ze over verschillende protocollen gaan en werkt naadloos samen met het snelle tempo van de moderne DeFi-investeerder. Armor factureert ook per seconde met behulp van een gestreamd betalingssysteem, dat de kosten minimaliseert en de flexibiliteit maximaliseert.

xDai (STAKE)

De xDai-keten is een stabiele betalingsblockchain die is ontworpen voor snelle en goedkope transacties. Het biedt ook de naadloze mogelijkheid om tokens tussen ketens te verplaatsen met behulp van de unieke token bridge-architectuur. xDai heeft een snel groeiend ecosysteem dat is gericht op onder andere Defi, Dao’s, NFT’s, infrastructuur en integraties. xDai heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $50 miljoen. Een van de vele functies die xDai uniek maken, is dat het het eerste blockchain-project is dat wordt gelanceerd waarbij de native token een stablecoin is die is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar. xDai-keten functioneert als een Ethereum-compatibele zijketen die de interoperabiliteitskennis en -technologie van POA Network combineert met MakerDAO’s DAI.

Energy Web Token (EWT)

Energy Web Token heeft een bijzondere usecase en focust zich op de energiesector. EWT is de operationele token achter de Energy Web Chain. Deze virtuele machine is op de blockchain gebaseerd en ontworpen voor het ondersteunen en verder ontwikkelen van de ontwikkeling van applicaties voor de energiesector.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.