Het nieuws in cryptoland werd gisteren gedomineerd door twee potentiële toppers voor de toekomst. In eerste instantie was er natuurlijk Verge die een ongelofelijk mooie stijging liet zien en daarmee een nieuwe all-time high wist te realiseren. Omdat we hier gisteren reeds uitgebreid over hebben bericht kijken we nu graag even in de richting van een andere cryptomunt die het de voorbije 24 uur uitstekend heeft gedaan. In verhouding laat deze zelfs nog een sterkere stijging zien dan Verge. Het gaat hierbij om ReddCoin! Zij liet de voorbije 24 uur een stijging optekenen van niet minder dan 309,32 procent.

Eerder waren heel wat experts waaronder ook ondergetekende het er met elkaar over eens dat dit één van de sterkst ondergewaardeerde cryptovaluta’s was die er op dit ogenblik op de markt verkrijgbaar zijn. Een stijging van de koers was dan ook slechts een kwestie van tijd. De algemene verwachting was bovendien dat vooral 2018 het jaar moest worden voor ReddCoin. Uiteraard kan dat nog steeds en kan de huidige (indrukwekkende) koersstijging slechts een voorbode zijn van wat nog komen moet. Hoe dan ook laat ReddCoin met deze koersstijging het potentieel zien waarover ze beschikt. Het wordt interessant om te kijken of ze in de komende tijd een terugval zal kennen of ze kan verder bouwen op de groei die inmiddels kon worden gerealiseerd.

Wat is ReddCoin?

ReddCoin is op moment van schrijven de enige cryptocurrency die zich volledig richt op social media platformen zoals Facebook, Twitter en Youtube. Door het systeem van ReddCoin te integreren in bestaande social media websites moet het mogelijk worden gemaakt om op eenvoudige wijze betalingen uit te voeren zonder dat er daarbij rekening dient te worden gehouden met hoge transactiekosten. De token van ReddCoin is de RDD en kan onder meer worden aangekocht via Litebit. Bij deze aanbieder is het niet  alleen mogelijk om je investering in RDD te betalen met behulp van iDeal, daarnaast kan je ze ook meteen gratis bijhouden in de Litebit wallet! Klik hier om naar de website van deze betrouwbare cryptocurrency aanbieder te gaan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.