Een aantal altcoins zijn bezig aan een stevige opmars. De eerste munt die we even willen aankaarten vandaag is ‘Lisk’. Deze munt kende reeds een eerdere stijging op 5 januari, maar viel vervolgens een klein beetje terug vooraleer nu een echte opmars in te zetten. Over de voorbije 24 uur steeg de waarde van Lisk met meer dan 26 procent. Dit heeft er voor gezorgd dat er een nieuwe all time high kon worden gerealiseerd. Deze ochtend rond 10h30 bereikte de koers van Lisk haar hoogste notering ooit met een waarde van 39,31 Amerikaanse dollar. Op moment van schrijven bedraagt de market cap van Lisk 4.399.462.132 Amerikaanse dollar. Het volume van de voorbije 24 uur bedraagt bovendien een slordige 198.901.000 Amerikaanse dollar. Op moment van schrijven zijn er 116.748.944 LSK tokens in omloop.

Een andere cryptovaluta waar we hier op Cryptobeginner.nl regelmatig de nodige aandacht aan besteden is ReddCoin. Ondanks het feit dat er nooit garanties gegeven kunnen worden moet het gezegd dat we zeker achter het potentieel staan waar deze virtuele munt over beschikt. Over de voorbije 24 uur heeft de RDD koers een stijging gerealiseerd van 47,50 procent. Deze stijging heeft er voor gezorgd dat de actuele waarde van één RDD op moment van schrijven uit is gekomen op 0,031887 Amerikaanse dollar. De stijging van de koers heeft er voor gezorgd dat er op moment van schrijven sprake is van een market cap van 915.672.445 Amerikaanse dollar. Het totale aantal RDD tokens welke op dit ogenblik in omloop zijn bedraagt 28,716,347,981 stuks.

Wanneer er een dergelijke prijsstijging plaats heeft gevonden is het een bekend en vaak voorkomend fenomeen dat er een correctie volgt. Heb je er dus met andere woorden nog niet eerder voor gekozen om te investeren in Lisk of ReddCoin? In dat geval kan er nog een interessant instapmoment aan zitten te komen. Wil je het risico toch niet lopen om de boot te missen? In dat geval kan een investering in RDD zelfs op vandaag mogelijks interessant zijn (zoals steeds, geen garanties!) met het oog op de toekomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *