TRON heeft een nieuw succes geboekt in haar ‘strijd’ tegen Ethereum. Het aantal TRON transacties welke de voorbije 24 uur op het TRON-netwerk zijn uitgevoerd lagen namelijk hoger in vergelijking met het aantal transacties die konden worden opgemerkt in het netwerk van Ethereum. De voorbije 24 uur werden er zomaar even 517.706 TRON transacties geregistreerd. Dat was net wat meer over het weekend gezien in vergelijking met Ethereum die eigenlijk stelselmatig op vlak van dagelijkse transacties ergens tussen de 500.000 & 600.000 schippert.

Lancering van eerste grootschalige dApp

De reden voor de aanzienlijke stijging in het aantal TRON transacties hoeven we eigenlijk niet ver te zoeken. Het netwerk zag namelijk de lancering van haar eerste grootschalige dApp. Het gaat hierbij om de TRONBet dApp die zich eigenlijk weinig verrassend richt op… gaming! Tijdens de eerste dag van de lancering was de TRONBet dApp reeds goed voor meer dan 10.000 sessies. Dat er als eerste grootschalige dApp werd gekozen voor een gok applicatie hoeft niet te verbazen. Gok en game applicaties zijn namelijk ook verantwoordelijk voor een groot gedeelte van het volume aan transacties welke worden gerealiseerd in de netwerken van Ethereum evenals EOS. Dit uiteraard omdat het plaatsen van weddenschappen pas mogelijk is op het ogenblik dat er een bepaalde hoeveelheid aan tokens wordt verstuurd.

Nieuwe grote mijlpaal voor TRON

Bovenstaande vormt een nieuwe, belangrijke mijlpaal voor het TRON project. Het gaat sowieso de goede richting uit met TRON, want eerder raakte reeds bekend dat ze EOS voorbij was gegaan op vlak van het aantal accounts. De piek in TRON transacties heeft de voorbije dagen bovendien aardig stand weten te houden waarbij het maximum werd bereikt op 19 oktober. Toen klokte het aantal dagelijkse transacties af op een mooie 630.018 stuks. Tijdens dezelfde periode kwam Ethereum niet verder dan 547.543 transacties in 24 uur.

516.300 TRON accounts

Het netwerk van TRON zou inmiddels 516.300 accounts tellen. Dit althans wanneer we Tronscan mogen geloven. De lancering van TRONBet is uiteraard niet het enige waar naar wordt uitgekeken. Ook in de komende weken en maanden staan er nog heel wat interessante dApps klaar om op het netwerk te arriveren. Ondanks al het goede nieuws dat over TRON is verschenen de voorbije periode en alles wat er dus nog aan zit te komen moet het gezegd dat de TRX-prijs daar eigenlijk verrassend genoeg weinig of niet op heeft gereageerd. Dit is echter ongetwijfeld voor een groot deel te wijten aan de nog steeds sluimerende cryptomarkt.

TRON mag dan ook zo langzaam maar zeker haar hoop op een rally voor het jaareinde opbergen. Het blijft dan ook moeite ondervinden om door de weerstand rond het 0,03 niveau heen te breken. Op moment van schrijven circuleert de token dan ook ergens rond een waarde van 0,023 Amerikaanse dollar. De market cap bedraagt bovendien 1.566.706.542 Amerikaanse dollar. Uiteraard mogen we niet voor onze beurt spreken en is het perfect mogelijk dat er alsnog indrukwekkende positieve cijfers waargenomen zullen kunnen worden voor wat de TRON koers betreft. De (nabije?) toekomst zal het ons leren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *