Ben je bereid iemand Bitcoin uit te lenen? En wil je aanzienlijke bitcoin rente verdienen? Dan kun je best door gaan met het lezen van dit artikel. Hier zul je precies lezen hoe je aan Bitcoin lending kan doen.

Bitcoin lending – Crypto lending

De laatste ontwikkelingen rond de cryptocurrency blijkt echt een revolutionaire ontwikkeling van de mens te zijn. Vanuit de honderden cyrptocurrencies die beschikbaar zijn, is Bitcoin de belangrijkste. Statistieken tonen dat steeds meer mensen Bitcoin kopen. Maar het is lang niet genoeg om alleen Bitcoin te kopen. Je kan veel meer rente gaan verdienen als je ander crypto’s gaat gebruiken. Als je dit begrijpt kun je veel winst maken met je zak aan Bitcoins. Behalve dat je op zo een manier winst kunt maken, verdiepen mensen zich ook in andere manieren om winst te maken. Een hiervan is het uitlenen van Bitcoin tegen een goede rente. Een van de populaire manieren van cryptocurrency in de wereld.

Bij bitcoin uitlenen gaat het om het lenen aan een andere partij tegen een bepaald rentetarief dat is overeengekomen. De partij die uitleent wordt de geldschieter, schuldeiser of wel investeerder genoemd. En de andere partij die leent, is de lener. Het is lang niet zo eenvoudig als men denkt. Je moet zeker weten hoe dit aan te pakken. Om Bitcoin te lenen, zul je echt een tijdje aan het zoeken zijn naar een investeerder.

En om het risico van oplichting te verminderen, zijn er genoeg Cryptosites die alle technische details behandelen over cryptoleningen. Ook biedt zo een site een gemakkelijke manier om geld te lenen.

Wat is Crypto lending?

Crypto lending kun je zien als een normale lening van de bank. In elke geval van de cyrpto lending zijn twee partijen betrokken. De ene partij leent, en de andere partij leent uit. Wanneer de lener het afgesproken tarief leent, zal die terug betaald moeten worden met een bepaalde rente. In sommige gevallen is er sprake van een onderpand. In een cryptolening is de munteenheid een cryptocurrency.

Mensen die in aanmerking komen voor een cryptolening, ontvangen een kredietlimiet. Het kan hier dan gaan om een fiat of een stabiele munt. De geldschieter in een Bitcoin- lening storten een hoeveelheid Bitcoin die ze bereid zijn uit te lenen. Na afloop van de lening wordt de Bitcoin opgehaald, met de rente die is afgesproken.

Rente op crypto

Een van de snelst groeiende Bitcoin-uitleenplatforms is BlockFi. Bij verschillende bedrijven heeft BlockFi als meer dan $50 miljoen opgehaald. BlockFi handelt naast Bitcoin ook met andere cryptocurrencies. Deze platformen bieden een deposito-account met samengestelde rente. Deze functie heeft geen enkele uitleensite. De rente hierbij zal elke maand blijven toenemen. Totdat het geld wordt gestort.

De rente bij Bitcoin- leningen is 6% voor leningen onder 5 BTC en 3,2% voor leningen boven 5 BTC. Voor leners is het rentetarief 4,5%. Dit tarief moedigt daarom leners aan om hier te lenen. Dit komt kredietverstrekkers alleen maar ten goede. Bij cryptocurrencies is het rentetarief 5,25% voor ETH; 5,0% voor LTC; 8,6% voor USDC, PAX, GUSD; en 7% voor USDT. De beste rente vindt je bij BlockFi.

De valuta die je stort, daarin verdien je jouw rente. Over de veiligheid vna BLockFi hoef je je geen zorgen te maken. Het is veilig. Een derde partij die BlockFi slaat voor cryptocurrency is Gemini. Hier wordt de active hoger beveiligd, aangezien Gemini eerst wordt uitgetest en vertrouwd in de cryptowereld. Zowel geldschieters als leners kunnen bij BlockFi terecht. Hun spaarrekening met samengestelde rente is ongeëvenaard in de branche van crytpocurrency. En voor hoge rentetarieven is BlockFi dus de beste keuze. Laat je dus altijd goed informeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.