Bent u van plan om in 2023 in cryptomunten te investeren? Wilt u de crypto-trends voorblijven? Wij hebben gemakkelijk voor je gemaakt met onze complete gids voor de top 10 van beste cryptomunten om in te investeren voor 2023.

Beginners hebben moeite om antwoord te krijgen op de vraag; in welke crypto investeren in 2023? We zijn allemaal in deze situatie geweest, dus maak je geen zorgen! We begrijpen hoe verwarrend het is, bij het zoeken naar nieuwe veelbelovende crypto investeringen.

1. Uniswap

Uniswap, een uniek protocol. Het is geen gedecentraliseerd platform, wat betekent dat het echt in handen van de gebruikers en mensen is en niet van één specifieke organisatie. Het platform is een cryptocurrency exchange, waar je kan handelen met de Uniswap token (UNI). Het is uniek omdat het een DeFi platform is, het krijgt een record aantal gebruikers er dagelijks bij, er zijn veel cryptocurrencies beschikbaar om te traden welke niet op andere platformen staan en DeFi is erg trending omdat steeds meer mensen bewust minder controle willen hebben in de hand van grotere exchanges en organisaties. Het is daarom een erg uniek en innovatief project dat maandelijks enorm veel nieuwe gebruikers aantrekt, hierdoor wordt er meer verhandeld waardoor de vraag naar Uniswap tokens dagelijks groeit en de prijs daarmee mee stijgt. Daarom verwachten wij van deze crypto een erg groot succes in 2023.

Uniswap kan je hier verhandelen.

2. Vechain

Vechain kopen? Dat kan bet beste bij deze exchange!

VeChain is een project in Azië dat zijn ivd- en supply chain-gericht platform uitbreidt door de oprichting van het VeChain Thor-netwerk.

Het doel van VeChain Thor is om een op de onderneming gericht blokketen-ecosysteem te zijn dat gericht is op governance en gebruiksgemak. Het project is van plan om een native blockchain te exploiteren die bedrijven in staat stelt om eenvoudig gebruik te maken van verschillende slimme contractapplicaties. VeChain richt zich vooral op het uitwisselen en opslaan van gegevens via de blokketen en heeft live applicaties gedraaid in de supply chain ruimte.

Het beroepsonderwijs en de beroepsopleiding zijn, net als de rest van de markt, gebonden aan de heup van de prijsactie van de bitcoin. Als bitcoin aan een andere stierenloop begint, hoopt VETcan er ook een. Bitcoin heeft meestal een afkoelingsfase na zijn mega stierenrennen en dat is wanneer de altcoins het overnemen en een velddag met de stieren hebben, vaak een verdubbeling of verdrievoudiging van hun prijs binnen enkele dagen.

Met het uitbreken van de pandemie werd de wereld een paar maanden lang in een winterslaap gestuurd en dat weerspiegelde zich negatief in de cryptokringen, waardoor de bitcoin bergafwaarts werd gestuurd, terwijl we zelfs 40% van de dagelijkse verliezen zagen. De situatie stabiliseerde zich echter snel en de bitcoin nam de crypto-markt weer op, terwijl de vaandeldrager de crypto’s weer naar boven haalde. We zitten sinds de zomer in een grote stierenloop en als we naar de analytici van de sociale media en de journalistieke bureaus luisteren, zijn we ver weg van het lokale hoogtepunt.

Vechain kopen? Dat doe je hier.

3. Cardano

Cardano kopen? Dat kan het beste bij deze exchange!

De prijs van een digitaal product is afhankelijk van vele factoren. Om kritisch te antwoorden op de vraag of een ADA-munt de moeite waard is, is het het beste om de factoren te kennen die de waarde ervan bepalen.

Aangezien het totale aantal ADA-munten beperkt is, is de munt bestand tegen inflatie omdat de vraag naar de munt steeds groter wordt. Het decentrale karakter van de Cardano-blokketen maakt het veilig, terwijl de gelaagde architectuur zorgt voor schaalbaarheid. Deze technische kenmerken samen maken van Cardano een unieke munt met een goed potentieel.

Het succes van Cardano hangt ook af van het aantal DApps en slimme contracten die op de blokketen zijn gebouwd. Een rigoureus proces van peer-reviewed onderzoek maakt de blokketen stabiel en duurzaam.

Kortom, Cardano heeft goede kansen om zijn eerlijke aandeel in de veelbelovende crypto-markt te krijgen. Het is dus voortdurend in beweging en wordt een uitstekende keuze voor handelaren en nieuwe investeerders die net de crypto-markt zijn binnengedrongen. Tegelijkertijd blijft de ADA-crypto de juiste keuze voor handelaren die hun portefeuilles willen diversifiëren.

Cardano kopen? Dat doe je hier.

4. Ethereum – ETH

Ethereum kopen? Dat kan het beste bij deze exchange!

Als Bitcoin de koning van de cryptografie is, dan zou Ethereum wel eens de erfgenaam kunnen zijn! Dit blokketenplatform is ‘s werelds belangrijkste cryptocurrency buiten Bitcoin en heeft sinds de release in 2015 een sterke marktkapitalisatie behouden. Op het moment van schrijven ligt de marktkapitalisatie rond de 138 miljard dollar.

Ondanks de onzekerheden rond de coronaviruspandemie, die de prestaties van bijna elke crypto eind maart 2020 deed schudden, is Ethereum gedurende heel 2020 sterk geweest. Als je op zoek bent naar topcryptocurrency’s om te investeren in 2023, zou het daarom een serieuze mededinger moeten zijn.

Ethereum Vs. Bitcoin: Is Ethereum een betere investering dan Bitcoin?

Eind december raakte de prijs van Ethereum $1000 – de hoogste prijs van 2020. Er zijn twee belangrijke factoren achter deze waardestijging. De ene is de groei van de decentrale financiering (ook wel bekend als DeFi). Het Ethereum-platform ondersteunt veel van de cryptos die de DeFi-sector aandrijven, zoals Chainlink (LINK), Wrapped Bitcoin (WBTC) en Maker (MKR). In feite heeft Ethereum alleen al in 2020 voor 13,5 miljard dollar aan gedecentraliseerde uitwisselingen verwerkt – een stijging van minder dan 3 miljard dollar in 2019!

De tweede factor die de plaats van Ethereum op onze lijst van top-cryptokringen om te investeren in 2023 veilig stelt, is de lancering van Ethereum 2.0. Deze langverwachte upgrade moet eind 2020 voltooid zijn en zal Ethereum veel efficiënter maken. Zodra het in staat is om meer transacties sneller te verwerken, zouden we de prijs ervan kunnen zien exploderen.

Ethereum kopen? Dat doe je hier.

5. Polkadot

Polkadot kopen? Dat kan het beste bij deze exchange!

Om te helpen bepalen of Polkadot een goede investering kan zijn, zullen we kijken naar een aantal van de topprojecten in deze keten. Dit kan ons helpen om onze conclusie te trekken over deze ondernemende blokketen. Het is het vermelden waard dat er berichten zijn dat investeerders nogal enthousiast zijn over het potentieel van projecten die op de Polka-keten voortbouwen.

Dat is nog niet alles, er wordt ook melding gemaakt van het feit dat nieuwe ontwikkelaars zich naar het platform haasten, omdat de belangstelling voor blokkades als Ethereum en Bitcoin is afgekoeld. Dit heeft begrijpelijkerwijs de prijs van de Polkadot verhoogd en heeft ertoe geleid dat verschillende projecten zich bij het protocol hebben aangesloten. Het aantal nieuwe projecten dat aan de Polkadot-keten werkt, ligt dicht bij 253. Deze projecten omvatten verschillende soorten projecten, van Polka Defi tot bruggen die Polka verbinden met andere ketens zoals Bitcoin, etc.

Investeerders hebben al aangekondigd dat ze een aanzienlijk rendement op hun investeringen krijgen. Zo kondigde een digitaal bedrijf genaamd KR1 een vijftienvoudige ROI aan op zijn Polkadot-investering.

6. Zilliqa

Zilliqa kopen? Dat kan het beste bij deze exchange!

Zilliqa is een blokketen die ontworpen is om de schaalbaarheidsproblemen in andere ketens op te lossen. Terwijl veel beleggers dachten dat Ethereum immuun was voor de transactieverstoppingsproblemen van Bitcoin, kwamen ze er al snel achter dat ze het mis hadden na het fiasco van de Crypto Kitties.

Door gebruik te maken van iets wat “sharding” wordt genoemd, willen ze opschalen met de groei van het netwerk, een ernstig pijnpunt voor cryptocurrency na de massale groeispurt. Hun platform ondersteunt ook Dapps, en ze hebben een voorgesteld eerlijker mijnbouwalgoritme voor mijnwerkers dat individuen in staat zal stellen om meer geld te verdienen voor het verifiëren van de netwerktransacties. Als ze slagen, kan uw Zilliqa investering een waardevolle investering zijn.

Welke cryptocurrency gaat stijgen in 2023?

Als u de top 10 van cryptocurrency’s wilt ontdekken om te investeren in 2023, is het niet genoeg om alleen maar te onderzoeken ‘wat de beste cryptocurrency is’. U moet ook de beste cryptocurrency trading strategie voor u vinden.

Trading is zeker het antwoord als het gaat om het investeren in cryptocurrency’s, de markt is gegroeid naar een positie waar handelaren de beste manieren worden aangeboden om winst te maken, inclusief margin trading, shorting en het gebruik van traditionele strategieën.

Hoewel er niet zoiets bestaat als een perfecte handelsstrategie, werken verschillende tactieken voor verschillende mensen. Hier zijn enkele belangrijke dingen om te overwegen bij het kiezen van uw cryptocurrency strategie:

Beste Cryptomunten 2021

In welke cryptocurrency’s bent u van plan te investeren?

Zodra u de antwoorden op deze vragen heeft, zult u in een veel sterkere positie zijn om de beste cryptocurrency trading strategie voor u te vinden. (Het kan zijn dat u eerst met een paar verschillende strategieën moet experimenteren).

Of u nu graag snelle beslissingen neemt of liever het lange spel speelt, laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire cryptocurrency trading strategieën voor 2023.

Lange-termijn Cryptocurrency Beleggingsstrategieën

Zoals de naam al suggereert, zijn lange termijn cryptocurrency beleggingsstrategieën diegene waarvan u verwacht dat de waarde van de door u gekozen activa op de lange termijn beter zal worden geperfectioneerd. In plaats van plotselinge koersschommelingen in de loop van de dag te verzilveren, zijn langetermijnstrategieën afhankelijk van een zorgvuldige planning en zelfcontrole.

Een langetermijnbelegging heeft doorgaans een looptijd van 1 tot 2 jaar. Sommige traders kiezen er echter voor om hun investeringen voor meer dan een decennium vast te houden. U kunt kiezen of u uw volledige investering aan het begin van deze periode wilt verpanden of dat u wisselende bedragen over een langere periode wilt beleggen.

Als u zich afvraagt of een lange termijn cryptocurrency beleggingsstrategie voor u is, zijn hier enkele van de factoren die u kunnen helpen bij uw beslissing:

Hoe verwacht u dat uw gekozen beste crypto parels het komende jaar zal presteren?

Welke onverwachte gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat u uw activa wilt verkopen? Hoe groot is de kans dat deze gebeurtenissen zich voordoen? (U kunt overwegen om nieuwe regelgeving in te voeren, potentiële concurrenten te laten uitbreken en de schaalbaarheid van de technologie te vergroten).

Bent u bereid om een investering te doen zonder de hele tijd de markt in de gaten te houden?

Er zijn veel voordelen aan het kiezen van een lange termijn investeringsstrategie, maar het is niet voor iedereen het juiste plan. Vaak zijn ze het meest geschikt voor investeerders die een dagtaak hebben of andere eisen stellen aan hun tijd, waardoor ze niet van plan zijn om de markt minutieus in de gaten te houden.

Lange termijn beleggingsstrategieën kunnen ook effectief zijn als u investeert in een crypto waar u echt in gelooft. Als voorbeeld, laten we zeggen dat u denkt dat de beste cryptografie voor 2023 Bitcoin BTC zal zijn. U voert uw due diligence uit en ontdekt daarbij dat het bedrijf een groot gat in de markt vult, dwingende plannen heeft voor de toekomst en recentelijk heeft geïnvesteerd in enkele nieuwe mogelijkheden.

Dit betekent dat u goede redenen hebt om te geloven dat Bitcoin op de lange termijn waardevoller zal worden. Sterke cryptos zullen in staat zijn om kortetermijnschommelingen te weerstaan zonder hun algemene opwaartse spiraal te verlaten. Als u gelooft dat een asset beter zal presteren in de loop van de tijd, kan het vinden van een lange termijn handelsstrategie een slimme zet zijn.

Beste Altcoins om te investeren in 2023 – Key Points

Er zijn veel mogelijkheden om in 2023 in cryptokringen te investeren, maar wat dit jaar duidelijk is geworden, is dat het de moeite waard is om te kijken naar de best mogelijke projecten en munten. Hieronder staan de belangrijkste punten voor investeringen in cryptocurrency in 2023.

2023 wordt door sommige deskundigen aangekondigd als ‘het jaar van de cryptocultuur’.

Bitcoin is de topcryptocurrency om te investeren in 2023, met prijzen die potentieel $120.000 kunnen raken.

De groei van de decentrale financiering stimuleert de belangstelling voor cryptos zoals Ethereum en Tezos.

Het kiezen van welke topcryptocurrency’s te investeren in 2023 zal afhangen van uw risicobereidheid, met opties zoals Zcash die potentiële voordelen bieden aan ervaren beleggers.

Het is belangrijk om de juiste handelsstrategie voor u en uw agenda te vinden.

Timing is alles als het gaat om het succesvol investeren in cryptocurrency…

Lange-termijn cryptocurrency beleggingsstrategieën kunnen een goede keuze zijn voor cryptos op de up

Als u denkt dat de door u gekozen investering in de loop van de tijd goed zal presteren, zou u geschikt kunnen zijn voor een langetermijnstrategie.

Kortetermijncryptocurrency beleggingsstrategieën zijn ontworpen om te kunnen profiteren van snelle prijsschommelingen.

Kortetermijnstrategieën kunnen riskanter zijn dan langetermijnstrategieën en vereisen dat u de markt voortdurend in de gaten houdt.

De Weegschaal van Facebook is de tweede meest erkende cryptocurrency in het Verenigd Koninkrijk – ondanks het feit dat het eigenlijk nog niet is gelanceerd.

Als 2023 het jaar van de crypto moet worden, heeft het 2020 (het recordjaar van de industrie) te verslaan.

We hopen dat onze lijst met de beste cryptocurrency’s om te investeren in 2023 nuttig is geweest. Wat uw beleggingsstrategie ook is, het bijhouden van de huidige trends en voorspellingen is de beste manier om een sterke portefeuille vol met de beste cryptocurrency’s in 2023 op te bouwen.

Beste cryptocurrency’s in 2023 – Veelgestelde vragen

Is cryptografie een goede investering in 2023?

Het is belangrijk om te weten dat cryptocurrency altijd een risicovolle investering is zonder garantie op rendement. Dit komt omdat de meeste cryptocurrency’s ongelooflijk volatiel zijn. Veel crypto-liefhebbers geloven echter dat 2023 het beste jaar voor cryptocurrency tot nu toe zou kunnen zijn. Als u besluit om te investeren, doe dan altijd uw due diligence voordat u investeert in de topcryptocurrency’s voor 2023.

Welke cryptocurrency exchange is het beste voor beginners?

Wij geloven dat Bitvavo, Binance en Litebit de beste cryptocurrency exchanges zijn voor beginners. Het gemak waarbij op deze platformen verschillende cryptocurrency kan worden aangekocht is een zeer belangrijke factor in onze keuze voor deze exchanges geweest.

Hoe vindt u de beste cryptocurrency om in te investeren?

Hoewel cryptocurrency voorspellingen 2023 nooit als feit moeten worden behandeld, is het cruciaal om crypto-trends te onderzoeken om de beste cryptocurrency te vinden om in te investeren. Het voorblijven van het spel zal u helpen om breakout cryptos te identificeren, ze te beveiligen terwijl hun prijs laag is, en ze hopelijk met winst door te verkopen.

Welke cryptocurrency gaat stijgen?

Litecoin is momenteel een van de snelst groeiende cryptocurrency’s, mede dankzij de release van Litecoin. Daarom verwachten sommige traders dat het volgend jaar het recordniveau van de groei zal overtreffen.

Wat is de beste cryptocurrency?

Bitcoin staat consequent bovenaan de lijst van de beste en meest succesvolle cryptokringen. Het heeft de grootste marktkapitalisatie en de meeste investeerders ter wereld. Het antwoord op deze vraag hangt echter af van hoe u ‘beste’ definieert. Sommige handelaren geloven dat Bitcoin onhoudbaar is en dat alternatieven zoals Vechain een betere investering op lange termijn zullen opleveren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Automatisch geld verdienen met cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande crypto platformen:

Wil jij Bitcoin of Ethereum kopen? Bekijk dan nu jouw mogelijkheden op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo