Binance heeft bekend gemaakt dat het nieuwe handelsmogelijkheden aanbiedt voor de cryptocurrency QTUM. Vanaf nu is het dan ook mogelijk om QTUM te verhandelen tegen BNB (de eigen token van Binance) en ook USDT handel wordt ondersteund. Om dit te vieren heeft de exchange meteen ook een wedstrijd aangekondigd. In totaal vallen er zomaar even 50.000 QTUM tokens te verdienen, maar je krijgt ze natuurlijk niet zomaar in je schoot geworpen.

Om een deel van de prijzenpot van 50.000 QTUM tokens te kunnen claimen zal er worden gekeken naar het gerealiseerde QTUM volume bij Binance. De wedstrijdperiode loopt van 20 maart 2018 (0:00 AM) tot 27 maart 2018 (0:00 AM). De prijzen worden op onderstaande wijze toegekend:

Bovenstaande verdeling zorgt er voor dat er reeds 40.000 QTUM tokens gewonnen kunnen worden. Wat gebeurt er dan met de resterende 10.000 exemplaren? Die worden verdeeld onder de andere investeerders in QTUM bij Binance. Het gaat hierbij bovendien om het volledige handelsvolume, dus zowel aankoop- als verkooporders worden mee in overweging genomen. Belangrijk is wel dat uitsluitend handelsvolumes met een waarde van minimaal 0,5 BTC mee worden genomen in het overzicht.

QTUM kopen bij Binance

Cryptobeginner.nl beveelt Binance aan.Zou jij ook graag aanspraak kunnen maken op één van de prachtige QTUM prijzen bij Binance? Heb je echter nog geen account bij deze belangrijke exchange? In dat geval kan je, je meteen aanmelden door gebruik te maken van deze link of door te klikken op het logo hiernaast. Door vervolgens tijdens de wedstrijdperiode te handelen met / in QTUM kan je zomaar een mooi aantal extra tokens in de wacht slepen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.