Ook vandaag maken we na het sluiten van de Amerikaanse financiële markten een overzicht van de live Bitcoin prijs en de top 25 cryptomunten. Daarnaast bekijken we of er een uitbraak aanstaande is of volgt er juist een sell-off? Er zijn een aantal reden waarom het belangrijk is om op de hoogte te blijven van Bitcoin nieuws. We beginnen uiteraard met de live Bitcoin prijs en de prijzen van de top 25 cryptomunten.

Prijs Bitcoin daalt in negatieve cryptomarkt

Ook de rest van de cryptomunten toont een dalende tendens. De prijzen van de top 25 cryptomunten zijn op een enkele uitzondering na rood. Grootste stijger is Avalanche (AVAX), dat een winst van 13,31% noteert. De reden daarvoor is verklaarbaar en bespreken we later in dit artikel. Onder de verliezers leidt Internetcomputers (ICP) met -4,87% het grootste verlies. Uiteraard kun je alle live cryptoprijzen 24 uur per dag volgen op de site van Tradeincrypto.com.

Waarom is het buigen of barsten voor de Bitcoin prijs?

Inmiddels zien we dat de Bitcoin koers horizontaal beweegt en wat besluiteloos lijkt. Op de on-chain analyses zien we echter wel beweging. Het blijkt namelijk dat investeerders winst nemen zodra de Bitcoin richting $ 48.500, – gaat. Dit doet denken aan de situatie die we in mei zagen. Na de bull-run (met nieuw record) in april schoot de koers in mei een aantal keren fors omlaag. Als we die koerspatronen vergelijken met de huidige situatie zien we dat er gelijkenissen zijn in het hoge aantal unieke Bitcoin dat van eigenaar verwisselt.

Koerssprong Avalanche (AVAX) verklaard

Een cryptomunt die anders dan de Bitcoin zeker niet op een kruispunt staat is Avalanche (AVAX). In de negatieve cryptomarkt valt deze munt, net als veel vaker in de afgelopen week op omdat zij het hoogste resultaat weet te behalen. De stijgende Avalanche (AVAX) koers is echter goed te verklaren. Met een persbericht maakte de “Ethereum killer” bekend dat zij via bekende investeerders zoals Polychain Capital en Three Arrows Capital voor $ 200 miljoen aan investeringen heeft opgehaald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *