De Special Token Sale van TimeCoin (TMCN) werd gelanceerd op 15 februari 2021, met een korting van 93% op de huidige marktwaarde van het token.v

Het token werd gelanceerd op 11 november 2020 op BitForex als een IEO, tegen een initiële prijs van $0,7. Na de lancering steeg de prijs naar $11, en het is blijven stijgen. De prijs van TMCN bereikte een recordhoogte van $8.500 op 18 februari 2021 en die prijs was meer dan 12.142 keer de initiële prijs. TimeCoin is ook genoteerd op BitMart op 24 maart 2021, BiKi op 14 april 2021 en zal in de nabije toekomst op andere beurzen worden genoteerd.

Het project, het TimeCoinProtocol, werd aanvankelijk gefinancierd door een paar investeerders die ongeveer $4 miljoen investeerden, en slechts een zeer beperkt aantal tokens werd op de markt gebracht.

Nu met de Special Token Sale, zullen de tokens worden verkocht op de OTC-markt. Het project heeft de meeste tokens die beschikbaar waren op de markt teruggekocht om de verkoopdruk niet te verhogen.

De tokens zullen in de toekomst ook beschikbaar worden gemaakt voor verhandeling op andere cryptobeurzen.

Tot nu toe is er geen publieke of private verkoop van TimeCoin uitgevoerd, maar zijn er eerder kleine hoeveelheden tokens verkocht tijdens de IEO.

De Special Token Sale dient specifiek om fondsen te werven voor de ontwikkeling en verbetering van het project, en in het bijzonder voor de eSportStars dApp, die in oktober 2020 is uitgebracht en naar verwachting sneller zal groeien dan verwacht. Het project heeft verdere ontwikkeling nodig, evenals de implementatie van DeFi en NFT functionaliteiten in het TimeCoinProtocol, en nieuwe fondsen om de ontwikkelings- en marketingkosten te ondersteunen.

Om deze reden is besloten om twee speciale, off-market token sales te lanceren om de implementatie van DeFi functionaliteit in de eSportStars en TimeTicket dApps mogelijk te maken, zodat fans makers zoals eSport spelers, streamers, VTubers, etc. kunnen ondersteunen.
Hierdoor kunnen zowel makers als fans extra tokens ontvangen, maar ook in-game items, art en anime characters die verhandeld worden met behulp van NFTs.

Van een totaal van 100.000.000 bestaande TMCN tokens, zullen 10.000.000 tokens worden verkocht tijdens de twee speciale token verkopen.

De eerste werd gelanceerd op 15 februari, en zal lopen tot 30 april 2021. 5.000.000 TMCN tokens zullen te koop worden aangeboden tegen een prijs van 0,00004 BTC, dat is meer dan 90% korting op de huidige marktwaarde.

De tweede zal worden gelanceerd op 1 mei 2021 en zal duren tot 31 mei 2021. Het zal betrekking hebben op nog eens 5.000.000 TMCN’s tegen een prijs van 0,00009 BTC, wat meer dan 80% korting is op de huidige marktwaarde.

Het totale bedrag dat naar verwachting zal worden opgehaald is ongeveer 10 miljoen dollar.

Het zal mogelijk zijn om te kopen in BTC, USDT of ETH via de TimeCoinProtocol.com/sale pagina, waar het ook mogelijk is om de tabel van de token release periodes te raadplegen.
Om TMCN te kopen, wordt een investeerder TEN STRENGSTE AANBEVOLEN om een private wallet zoals MetaMask klaar te maken. (Een investeerder wordt NIET aangeraden om TMCN te kopen met behulp van een cryptobeursrekening).

Abonneer u op het TimeCoinProtocol Telegram om TMCN Free Rewards te verdienen en TMCN te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *