Cryptobeginner.nl

Tezos (XTZ)

Tezos Koers

XTZ

https://www.tezos.com/

$46,105.81 +1.91% 

Market Cap

$900.983.353

Market Cap verschil 24h

$-17.242.236

Volume 24h

$23.617.414

Market Cap dominatie

0,10%

Circulerend aanbod 

909.543.373 

Max

Onbekend 

Tezos (XTZ) kopen bij 

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

Tezos kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak  geaccepteerd.                

Actuele Tezos Koers

Wil je Tezos kopen? Ga naar eToro

Tezos Details

Start Date

Onbekend

Afkorting crypto Tezos

XTZ

Type coin

smart contract platform

XTZ/BTC ratio

$0,99(XTZ)/$16.488,92(BTC)

Koers veranderingen XTZ

XTZ koers afgelopen 24 uur

daling van 2,04%

Koers afgelopen 7 dagen

stijging van 1,33%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 28,67%

Koers afgelopen 365 dagen

daling van 79,76%

Tezos prijs

$0,99

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$23.617.414

Market cap dominance

0,10%

Tezos koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers Tezos was $9,12 op 04-10-2021 00:41. Als je dit vergelijkt met de XTZ koers van vandaag wat op $0,99 staat zie je dat een daling van 89,13% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij Tezos vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een daling van 79,76%

Koers Tezos verwachtingen

De Tezos koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent Tezos vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de Tezos koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

Tezos koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het Tezos nieuws, maar ook het bedrijf en team achter Tezos kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse Tezos nieuws

Wanneer je erover denkt om Tezos te kopen kun je het dagelijkse XTZ nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/tezos, en ook op de website van Tezos https://www.tezos.com/.

Tezos kopen

Tezos kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat 15 en Bitvavo voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw Tezos, deze kun je vinden bij 15Bitvavo, Coinmerce, Binance en Bitcoinmeester.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in Tezos of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; daling van 79,76%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 28,67% en de actuele koers $0,99 geven een goed beeld. De markt cap rang 48 geeft weer hoe hoog op de lijst de XTZ staat en het maximaal aanbod Onbekend geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!