De cryptowereld staat niet stil sinds de oprichting ervan begin 2000. Continue wordt er gewerkt aan het verbeteren van de blockchain technologie achter bepaalde coins en tevens zie je iedere maand weer nieuwe coins de markt betreden welke wellicht grote potentie in de toekomst gaan hebben. In 2021 werden er alleen al meer dan 6.000 cryptomunten gelanceerd. Met name de gaming, Web 3, gedecentraliseerde financiën en gespecialiseerde blockchain netwerken zijn gebieden waar deze coins voor ontwikkeld zijn. Wat voor ontwikkelingen waren er in 2021 en waar liggen hier kansen voor de crypto belegger.

Ontwikkeling crypto in 2021

De crypto industrie heeft het afgelopen jaar enorme vooruitgang gemaakt waarbij het richting de mainstream aan het klimmen is. In cijfers gezien komt het erop neer dat de cryptomarkt van ongeveer 750 miljard dollar gestegen is naar rond de 2 biljoen, in slechts 12 maanden tijd, aldus gegevens afkomstig van CoinMarketCap. De hoeveelheid cryptomunten steeg van circa 10.000 tot meer dan 16.000 coins, oftewel meer dan 500 coins per maand die erbij gekomen zijn. 

Gezien de snelle ontwikkeling van de crypto wereld, is het nagenoeg onmogelijk om bij te blijven in de ontwikkeling van de blockchain en de nieuwe munten die op de markt komen. Het nieuws, een blog over crypto, het internet, social media of andere crypto experts kunnen jouw een eind op weg helpen. Laten we daarom eens naar de trends kijken en interessante projecten uit te gaan kiezen. Welke van die 6.000 nieuwe munten vallen er nou eigenlijk op en zijn de moeite waard om te blijven monitoren. 

Raydium

De cryptomunt Raydium heeft inmiddels zijn bekendheid redelijk gewonnen met de potentie om een grote en belangrijke crypto te gaan worden. Dankzij een sterk team met veel expertise, partnerships met grote bedrijven en niet te vergeten een grote maatschappelijke acceptatie ziet de toekomst voor Raydium er goed uit. Vele experts op crypto gebied verwachten dan ook dat de koers sterk zal gaan stijgen in de toekomst. Houdt het nieuws daarom goed in de gaten, bestudeerd de roadmap en vind het juiste moment om in te stappen waarbij je een helder doel voor ogen hebt. 

Star Atlas

Zoals eerder vermeld staat de gaming industrie sinds de pandemie in vuur en vlam waarbij metaverse coins een ware rage geworden zijn. Star Atlas maakt het mogelijk om virtuele activa te verdienen die kunnen worden ingewisseld voor real-life valuta.

Star Atlas is op het netwerk van Solana gezet en is een gaming-metaverse met realistische graphics waarbij je als speler met ruimteschepen vliegt om nieuwe planeten te ontdekken. Door lid te worden van de in-game facties, kun je de personages aanpassen, grondstoffen delven en woningen in de ruimte neerzetten. Er is tot op heden nog geen game in de blockchain die zoveel mogelijkheden biedt. 

Doe je huiswerk alvorens je gaat investeren

Het is en blijft verstandig om alvorens je enorm grote bedragen in een bepaalde crypto gaat investeren, altijd onderzoek doet naar de munt. 

Omdat er over nieuwe munten vrij weinig bekend is, doe je er goed aan om vooraf goed onderzoek te doen. Nieuwe munten kunnen in een korte tijd sterk veranderen van koers, wat winst of verlies kan opleveren. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *