Cryptobeginner.nl

Olympus Koers

OHM

https://olympusdao.finance/

$819,11

Market Cap

$4.307.986.264

Market Cap verschil 24h

$131.290.699

Volume 24h

$80.406.836

Market Cap dominatie

0,16%

Circulerend aanbod 

5.257.589 

Max

6.215.321  

Olympus (OHM) kopen bij 

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

Olympus kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak  geaccepteerd.                  

Actuele Olympus Koers

Wil je Olympus kopen? Ga naar Ftx Exchange

Olympus Details

Start Date

Afkorting crypto Olympus

OHM

Type coin

rebase tokens

OHM/BTC ratio

$819,11(OHM)/$56.071,00(BTC)

Koers veranderingen OHM

OHM koers afgelopen 24 uur

stijging van 2,05%

Koers afgelopen 7 dagen

daling van 9,67%

Koers afgelopen 30 dagen

daling van 23,00%

Koers afgelopen 365 dagen

Olympus prijs

$819,11

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$80.406.836

Market cap dominance

0,16%

Olympus koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers Olympus was $1.415,26 op 25-04-2021 00:00. Als je dit vergelijkt met de OHM koers van vandaag wat op $819,11 staat zie je dat een daling van 42,11% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij Olympus vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een . 

Koers Olympus verwachtingen

De Olympus koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent Olympus vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de Olympus koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

Olympus koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het Olympus nieuws, maar ook het bedrijf en team achter Olympus kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse Olympus nieuws

Wanneer je erover denkt om Olympus te kopen kun je het dagelijkse OHM nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/olympusdao/, en ook op de website van Olympus https://olympusdao.finance/.

Olympus kopen

Olympus kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Ftx Exchange en voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologi├źn en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw Olympus, deze kun je vinden bij Ftx Exchange,  , , en .

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in Olympus of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; , de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen daling van 23,00% en de actuele koers $819,11 geven een goed beeld. De markt cap rang 48 geeft weer hoe hoog op de lijst de OHM staat en het maximaal aanbod 6.215.321 geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.