Cryptobeginner.nl

Loopring Koers

LRC

https://loopring.org/

$2,58

Market Cap

$3.207.645.833

Market Cap verschil 24h

$-272.281.599

Volume 24h

$456.220.910

Market Cap dominatie

0,12%

Circulerend aanbod 

1.245.991.469 

Max

1.374.513.896 

Loopring (LRC) kopen bij 

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

Loopring kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak  geaccepteerd.             

Actuele Loopring Koers

Wil je Loopring kopen? Ga naar Bitvavo

Loopring Details

Start Date

2017-08-01

Afkorting crypto Loopring

LRC

Type coin

decentralized exchange token (dex)

LRC/BTC ratio

$2,58(LRC)/$55.909,00(BTC)

Koers veranderingen LRC

LRC koers afgelopen 24 uur

daling van 7,51%

Koers afgelopen 7 dagen

daling van 24,46%

Koers afgelopen 30 dagen

stijging van 149,87%

Koers afgelopen 365 dagen

stijging van 1.261,29%

Loopring prijs

$2,58

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$456.220.910

Market cap dominance

0,12%

Wat is Loopring?

LRC is het cryptocurrency-token van Loopring, gebaseerd op Ethereum. Loopring is een open protocol dat gemaakt is voor het bouwen van gedecentraliseerde crypto-uitwisselingen. Het gemiddelde dagelijkse handelsvolume van de gehele cryptocurrency-markt schommelde in 2020, in de buurt van $ 50 – $ 200 miljoen. Het grootste deel van die handel wordt uitgevoerd op gecentraliseerde cryptocurrency-uitwisselingen

Deze online platforms die door particuliere bedrijven worden beheerd die het geld van gebruikers opslaan en het matchen van koop- en verkooporders vergemakkelijken. Dergelijke platforms hebben een aantal nadelen die ze allemaal gemeen hebben, dus is er een nieuw type uitwisseling – gedecentraliseerd – ontstaan ​​om te proberen deze nadelen te verminderen. Volledig gedecentraliseerde uitwisselingen zijn echter niet zonder gebreken.

Loopring heeft daarom als doel gecentraliseerde orderafstemming te combineren met gedecentraliseerde orderafwikkeling op de blockchain tot een gehybridiseerd product. Dit product zal de beste aspecten van zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde uitwisselingen hebben.

LRC-tokens kwamen beschikbaar voor het publiek tijdens een eerste muntenaanbieding (ICO) in augustus 2017, terwijl het Loopring-protocol voor het eerst werd geïmplementeerd op Ethereum-mainnet in december 2019.

De oprichter en huidige CEO van Loopring Foundation is Daniel Wang. Hij beheert de ontwikkeling van het Loopring-protocol. Wang is een software-engineer en ondernemer gevestigd in Shanghai, China.

Loopring koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers Loopring was $3,75 op 10-11-2021 14:59. Als je dit vergelijkt met de LRC koers van vandaag wat op $2,58 staat zie je dat een daling van 30,89% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij Loopring vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een stijging van 1.261,29%

Koers Loopring verwachtingen

De Loopring koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent Loopring vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de Loopring koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

Loopring koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het Loopring nieuws, maar ook het bedrijf en team achter Loopring kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse Loopring nieuws

Wanneer je erover denkt om Loopring te kopen kun je het dagelijkse LRC nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/loopringorg/, en ook op de website van Loopring https://loopring.org/.

Loopring kopen

Loopring kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Bitvavo en Binance voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw Loopring, deze kun je vinden bij BitvavoBinance, Huobi, Ftx Exchange en Bitcoinmeester.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in Loopring of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; stijging van 1.261,29%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen stijging van 149,87% en de actuele koers $2,58 geven een goed beeld. De markt cap rang 62 geeft weer hoe hoog op de lijst de LRC staat en het maximaal aanbod 1.374.513.896 geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.