Litebit, één van de belangrijkste aanbieders van cryptocurrencies op de Europese markt heeft er voor gekozen om haar nieuwe registraties even on hold te zetten. De aanbieder acht dit noodzakelijk om de toevloed aan orders te kunnen verwerken. Litebit is één van de populairste partijen om niet alleen de Bitcoin, maar ook verschillende altcoins bij aan te kopen. Ze weet zich te onderscheiden door een zeer omvangrijk aanbod evenals de mogelijkheid om betalingen te doen door middel van bijvoorbeeld iDeal voor Nederlandse klanten en Bancontact voor Belgische klanten. Ze leek echter al snel het slachtoffer te worden van haar eigen succes.

De toestroom aan klanten was enorm en daar waar verschillende andere partijen er reeds eerder voor hadden gekozen om hun nieuwe registraties tijdelijk te bevriezen volgde Litebit dit voorbeeld niet. Zij hield haar diensten open voor nieuwe klanten, maar dat zorgde voor het stelselmatig verdwijnen van nieuwe voorraad. Slechts op een aantal zeldzame momenten was het dan ook mogelijk om te investeren in de Bitcoin of één van de verschillende altcoins die worden aangeboden.

Hoelang Litebit het aanmaken van een nieuw account zal bevriezen is op moment van schrijven niet bekend. Wel weten we dat verschillende andere aanbieders er vanaf de piek in aanvragen nog steeds niet voor hebben gekozen om hun diensten terug toegankelijk te maken voor nieuwe klanten. De kans is dan ook bestaande dat er dit jaar geen nieuwe klanten meer zullen worden geaccepteerd door Litebit. Van zodra dit wel terug mogelijk is zullen we hierover uiteraard berichten hier op Cryptobeginner.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.