The Graph Verwachting

Wat is The Graph? 

Het team van oprichters van The Graph wordt gevormd door Yaniv Tal (projectleider), Brandon Ramirez (onderzoeksleider) en Jannis Pohlmann (technisch leider). Het team bestaat uit professionals van de Ethereum Foundation, OpenZeppelin, Decentraland, Orchid, MuleSoft in de aanloop naar de IPO en acquisitie door Salesforce, Puppet, Redhat en Barclays. 

The Graph is een indexeringsprotocol voor het opvragen van gegevens voor netwerken zoals Ethereum en IPFS. Hiermee kunnen veel toepassingen aangedreven worden in zowel DeFi als het bredere Web3-ecosysteem worden aangedreven. Iedereen kan open API’s bouwen en publiceren, ook wel subgraphs genoemd. Deze kunnen applicaties doorzoeken met GraphQL voor het ophalen van blockchain-gegevens.  

Nu ondersteunt The Graph indexeringsgegevens van Ethereum, IPFS en POA. 

 

Koers The Graph 

Op 17 december lanceerde The Graph Network zijn mainnet. Hiermee kunnen ontwikkelaars eenvoudig gegevens van openbare blockchains zoeken, indexeren, gebruiken en publiceren. Dit wordt mogelijk gemaakt door een wereldwijd en open netwerk van Application Programming Interfaces. Dit zijn subgraphs en vormen de basis van veel van de huidige bekendste gedecentraliseerde applicaties van. 

 

De lancering van The Graph Network was duidelijk te merken aan de GRT koers. Niet raar dus dat op 20 december 2020 The Graph koers zijn hoogste punt tot dusver noteerde van $ 0,7804. 

 

The Graph verwachting 2021 

Meer dan 3.000 subgraphs zijn er tot op heden ingezet door duizenden ontwikkelaars. Subgraphs voor DApps zoals AAVE, Aragon, Balancer, DAOstack, Decentraland, Gnosis, Livepeer, Synthetix, Uniswap en vele anderen. Maandelijks is het gebruik van Graph met meer dan 50% gestegen. Bovendien heeft het in september 2020 meer dan 7 miljard zoekopdrachten bereikt.  

Er is een gehoste service in productie die het voor ontwikkelaars gemakkelijk maakt om aan de slag te gaan met het bouwen op The Graph en het gedecentraliseerde netwerk wordt later dit jaar gelanceerd. The Graph verwachting voor 2021 is dan ook groei in waarde voor GRT. 

Verwachting The Graph 

Korte termijn prognose The Graph 

Nu ondersteunt The Graph indexeringsgegevens van Ethereum, IPFS en POA. Het ligt in de planning van The Graph om binnenkort meer netwerken toe te voegen. Indien zij hun plannen realiseren zal hun maandelijks gebruik verder toenemen. En dat heeft natuurlijk positieve invloed op de waarde van hun GRT token. Voor nu vertoont het een dalende trend maar met hogere dalen dan voorheen. 

The Graph koers verwachting 2021 

De huidige GRT prijs staat boven het Fibonacci-gouden ratio-niveau (2.74). Het heeft dus een Fibonacci-bullish-niveau. Dat betekent dat de crypto een goed voordeel blijft behouden vergeleken met de beren. Dit betekent dat GRT mogelijk de kans krijgt om door te breken en het weerstandsniveau voorbij te strevenHoe ziet The Graph voorspelling eruit als dit het geval is? 

 

De verwachting was dat de prijs van GRT waarschijnlijk in het jaar 2021 de bullish prijs van $ 0,80 tot $ 0,90 zou bereiken. Februari 2021 ligt de prijs echter al op $2.74, de vooruitzichten voor de komende periode ziet er alleen maar positief uit. Geeft de markt de voorkeur aan The Graph, dan is de kans groot dat de GRT-prijsvoorspelling in de buurt van $ 1 ligt. Met de huidige stijging van 35% lijkt dit de goede kant op te gaan.

 

The Graph verwachting lange termijn 

The Graph koers verwachting 2025 

Wat The Graph verdient, is evenredig met het werk dat ze hebben uitgevoerd voor het netwerk. En ook hoeveel GRT-token ze inzetten. Bij een ICO-verkoop was GRT beschikbaar voor aankoop waarbij het $ 0,03 waard was. Maar na indexering was het $ 0,18 waard wat een groei betekent van bijna 600%. ThGraph kreeg ook goedkeuring voor notering op de beste handelsplatformenzoals Binance, Coinbase en Uniswap. 

 

The Graph is hierdoor, binnen 1 dag na de notering, gegroeid en zit binnen de top 100 cryptoprojecten. Zolang The Graph blijft bouwen aan hun tool en het gemakkelijker wordt voor ontwikkelaars, zal het project blijven groeien. De verwachting voor The Graph dollar koers in 2025 is dat het zou kunnen groeien naar ongeveer $ 4 per GRT token. 

Willem

Sinds 2014 actief in cryptocurrency. Helpt graag de cryptobeginners van Nederland met basis kennis over cryptocurrency. Heb je vragen? Laat gerust een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *