Cryptobeginner.nl

NEONEO koers24u laag24 u hoogKopen?
$48,55$48,37$51,16Registreren

NEO is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment $48,55 per NEO. Momenteel staat NEO op 53 geranked van de totale cryptocurrency markt.
De prijs van NEO schommelt enorm. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $51,16 en de laagste prijs was slechts $48,37 per NEO.

Deze coin kan gekocht worden bij Bitvavo en eToro,

Op deze pagina geven wij jou interessante informatie over deze coin. Wist jij bijvoorbeeld dat NEO al actief is sinds 2016-10-17 en sindsdien een stijging van 61.862,02%% behaald heeft. Stel je voor als je vanaf het begin voor 100 euro gekocht had. Nu zou je op een behoorlijke winst zitten ermee.
Is het te laat om als nog winst te pakken op deze coin? Op deze pagina tonen wij interessante data en delen wij onze eigen NEO verwachtingen zodat jij deze keuze zelf kunt maken.

Prijs verschil van NEO

Benieuwd hoe deze currency gepresteerd heeft de afgelopen tijd? Je leest het af in onderstaande tabel.

VS1 uur24 uurWeekMaandJaar
Euro0,44%3,14%3,19%6,55%+132,37%
USD0,44%3,49%3,99%6,42%+130,73%
      

 

Hoe populair is deze coin op social media?

Hoe populair is deze coin op Google?

 

Het ontstaan van NEO

Zoals reeds in de inleiding van deze pagina aangegeven ontstond NEO (toen dus nog Antshares) in het jaar 2014. Het was Onchain die de leiding had over de realisatie van dit project. Op 22 juni 2017 raakte bekend dat Onchain de keuze had gemaakt om de naam van haar platform te veranderen naar NEO. Met ingang van 8 augustus van datzelfde jaar was de naamswijziging officieel. In de basis kan er worden vastgesteld dat er heel wat aanzienlijke gelijkenissen zijn met Ethereum. Beide platformen bieden namelijk de mogelijkheid tot het realiseren van zogenaamde dApp’s. Om dit te kunnen realiseren wordt er door beiden gebruik gemaakt van smart contracts op de blockchain. Deze gelijkenissen zorgen er in de praktijk voor dat er niet zelden naar NEO wordt verwezen als zijnde het ‘Ethereum van China’.

Eenvoudige realisatie van digitale eigendommen

Gebruikmaken van NEO betekent dat organisaties over de mogelijkheid beschikken om in alle eenvoud digitale eigendommen te creëren. Het betreft hier in principe een soort van elektronische informatie welke met behulp van de blockchain technologie wordt getransformeerd tot een gedecentraliseerde en bovendien transparante, digitale eigendom. Deze eigendom kan bovendien meteen worden verhandeld. Eén van de bekendste ICO’s die het NEO platform inmiddels heeft voorgebracht is deze van ‘Red Pulse’.

Niet alleen maar gelijkenissen tussen NEO en Ethereum

Het zou absoluut fout zijn om te stellen dat NEO een directe kopie is van Ethereum. Er bestaan namelijk wel degelijk enkele niet onbelangrijke verschillen tussen beide platformen. Eén van de meest in het oog springende verschillen heeft betrekking tot het feit dat er door NEO meerdere programmeertalen worden ondersteund. Dit betekent in de praktijk dat er kan worden ontwikkeld met niet alleen C#, maar ook met Java en Python. Op het Ethereum platform gebeurt het programmeren met de eigen programmeertaal ‘Solidity’. Naast dit gegeven moet het eveneens gezegd dat NEO er alles aan heeft gedaan om met haar platform een oplossing te bieden voor enkele niet onbelangrijke problemen waar Ethereum mee wordt geconfronteerd. Dit zou er naar eigen zeggen onder meer toe hebben geleid dat er een sterk verbeterd smart contract platform tot stand is gekomen. In theorie betekent dit dat NEO in vergelijking met Ethereum niet alleen beter schaalbaar is, daarnaast is ze ook sneller en werkt ze efficiënter.

NEO aandelen

Ook de zogenaamde GAS-rekening wordt op allebei de platformen op een andere manier betaald. Voor Ethereum geldt dat ze daarvoor uitsluitend gebruik maakt van haar Ether token. Dat geldt niet voor NEO. Voor deze laatste geldt dat ze over een hard cap beschikt van 100 miljoen NEO tokens. Kenmerkend voor de NEO share is dat ze niet kan worden opgesplitst. Dit betekent dat je uitsluitend over de mogelijkheid beschikt om een volledige NEO token aan te kopen. Een extra interessant gegeven is terug te vinden in het feit dat je als houder van een token ook aanspraak kan maken op een dividend. Dit dividend wordt uitbetaald onder de vorm van GAS tokens. Dit betekent dat je als eigenaar van een portefeuille met NEO tokens eigenlijk steeds van twee walletjes kan eten.

De functie van NEO GAS

De NEO GAS moet er voor zorgen dat er bepaalde gebruikerskosten betaald kunnen worden. In de praktijk is het de bedoeling dat er voor het afrekenen gebruik wordt gemaakt van zogenaamd fiat geld. Ook hierin schuilt een niet onaanzienlijk verschil ten opzichte van Ethereum. Bij deze laatste is het namelijk uitsluitend mogelijk om de GAS kosten te betalen door middel van Ether tokens. Bij NEO vindt de vergoeding plaats door het gebruik van de Chinese Renminbi of een andere valuta. In vergelijking met NEO is NEO GAS deelbaar tot 8 punten na de komma.

Directe samenwerking met de Chinese banksector

China was één van de landen die zich het meest heftig heeft verzet tegen cryptocurrencies. Dat geldt echter niet voor NEO. Dat lijkt op het eerste zicht misschien een beetje vreemd, maar het heeft alles te maken met het feit dat NEO eigenlijk geen echte cryptovaluta is. Dit heeft alles te maken met feit dat ze werd ontwikkeld volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door de vijf Chinese ministeries. Dit heeft er in de praktijk onder meer voor gezorgd dat er een directe samenwerking mogelijk is met de Chinese banksector. Dit geldt bovendien niet alleen voor banken en financiële instellingen die in China actief zijn, maar ook voor overheidsinstanties.

Een bijzonder toekomstperspectief

We zouden kunnen stellen dat NEO dus alle voordelen omvat van het Ethereum platform, maar dan zelfs nog in een verbeterde versie. Op moment van schrijven is het zo dat er tot 1.000 transacties per seconde verwerkt kunnen worden met NEO. Dat is ruim voldoende om aan de vraag te kunnen voldoen, maar met het oog op de toekomst kan dit misschien enigszins aan de beperkte kant zijn. Niet getreurd, met het oog op de toekomst is het mogelijk om het aantal te verwerken transacties per seconde aanzienlijk te verhogen tot zomaar even 10.000 stuks. Ook op dit vlak lijkt NEO dus nu reeds helemaal klaar te zijn voor de toekomst.

NEO verwachting 2021 – 2025

Natuurlijk wil jij weten wat de NEO verwachting is. Gaat NEO stijgen of gaat het dalen? Op Cryptobeginner.nl proberen wij je te helpen om zelf een NEO voorspelling te maken. Het nieuws is een enorm belangrijke factor van een eventuele prijs stijging of een prijs daling van NEO.

Je kunt in cryptocurrency op de lange termijn investeren. Je vraagt je dan af wat de verwachting voor 2025 of zelfs 2030 is. Als je voor korte termijn investeert, dan wil je in een kleine prijsschommeling je winst pakken.

Neem bijvoorbeeld een time frame van 24 uur. De afgelopen 24 uur was de hoogste prijs namelijk $51,16 en de laagste prijs was slechts $48,37 per NEO. Als je dus binnen deze 24 uur wist te voorspellen wat het laagste punt was en toen in kocht en het bij het hoogste punt weer verkocht heb je toch een leuke winst te pakken. Er zijn genoeg day traders die dit dagelijks doen.

Als je juist meer op de lange termijn wilt investeren, dan kijk je meer naar macro economische factoren. Maar ook het team achter NEO is belangrijk om te volgen.

De github van deze currency wordt gevolgd door 392 mensen. Op Reddit https://www.reddit.com/r/NEO kun je ook vaak meelezen voor interessante inzichten.

Kortom de NEO verwachtingen kun je op verschillende manieren bekijken. Het is aan jou om onderzoek te doen en je eigen conclusies te trekken.

 

Prijs historie van NEO

Hoe goed heeft NEO het door de jaren heen gedaan? Wij hebben de hoogte punten en dieptepunten door de jaren heen bijgehouden.

Jaar Gem. Prijs Max. Prijs Min. Prijs Gem. Market Cap Gem. Volume Supply Volatiliteit
2016 $0,19 $0,56 $0,07 $4,5 mln $120.200 29,5 mln 139%
2017 $15,31 $82,10 $0,09 $870,5 mln $51,3 mln 52,1 mln 216%
2018 $50,59 $196,85 $5,48 $3,3 mld $152,1 mln 65,3 mln 134%
2019 $10,19 $20,77 $6,71 $679,2 mln $335,3 mln 66,8 mln 98%
2020 $13,17 $25,86 $4,02 $929,4 mln $402,2 mln 70,5 mln 117%
Ben je nieuw met crypto? Doe dan onze Cryptobeginner cursus. Gegarandeerd veilig crypto kopen na het volgen van onze cursus. "Dé Complete en eenvoudig te volgen Stap Voor Stap Online Cursus die je actief begeleidt bij het opzetten van een account en jou echt alle skills leert om veilig en zelfstandig je eerste cryptocurrencies te kopen, te bewaren en te verkopen."