Cryptobeginner.nl

IOTA Koers

MIOTA

http://iota.org/

$1,40

Market Cap

$3.899.698.964

Market Cap verschil 24h

$-517.844.897

Volume 24h

$201.884.147

Market Cap dominatie

0,14%

Circulerend aanbod 

2.779.530.283 

Max

  

IOTA (MIOTA) kopen bij 

Bitvavo is een van de meest gebruikte cryptocurrency exchanges in Nederland met meer dan 150 crypto coins beschikbaar en de optie om met iDeal te betalen. 

IOTA kopen? Dat kan bij onderstaande aanbieders. Bij de meeste aanbieders is het mogelijk om te kopen met iDeal, maar ook het overschrijven naar de bank wordt vaak  geaccepteerd.                

Actuele IOTA Koers

Wil je IOTA kopen? Ga naar Bitvavo

IOTA Details

Start Date

Afkorting crypto IOTA

MIOTA

Type coin

internet of things (iot)

MIOTA/BTC ratio

$1,40(MIOTA)/$56.525,00(BTC)

Koers veranderingen MIOTA

MIOTA koers afgelopen 24 uur

daling van 12,35%

Koers afgelopen 7 dagen

stijging van 12,80%

Koers afgelopen 30 dagen

stijging van 2,85%

Koers afgelopen 365 dagen

stijging van 297,49%

IOTA prijs

$1,40

Market cap rank

$1.01

Circulating supply

ccw_circulating_supply]

Trading volume 24h

$201.884.147

Market cap dominance

0,14%

Wat is IOTA?

IOTA is een distributed ledger dat eigenlijk geen blockchain is. Het groot verschil zit in zijn eigen technologie Tangle, een systeem van knooppunten die transacties bevestigen. Het zou veel hogere snelheden bieden dan conventionele blockchains. Een invloedrijke stap voor het steeds groter wordende Internet of Things-ecosysteem.

IOTA heeft dus geen blockchain, en daarom geen miners, met als gevolg daarvan geen kosten. Veel gevestigde netwerken ervaren stijging van kosten bij congestie. IOTA streeft naar ongelimiteerde doorvoer tegen minimale kosten. Het doel is om op termijn het de facto platform te worden voor het uitvoeren van transacties tussen IoT-apparaten.

In september 2014 werd een crowdsale voor het project gehouden dat oorspronkelijk bekend stond als Jinn. In 2016 werd het netwerk officieel gelanceerd. IOTA is opgericht door Sergey Ivancheglo, Serguei Popov, David Sønstebø en Dominik Schiener.

IOTA koers geschiedenis

De hoogst gemeten koers IOTA was $5,25 op 19-12-2017 00:00. Als je dit vergelijkt met de MIOTA koers van vandaag wat op $1,40 staat zie je dat een daling van 73,27% is. Op zich zegt dit nog niet zo veel, de koersen van crypto zijn heel erg bewegelijk geweest en we zien toch dat we ons beter kunnen richten op het afgelopen jaar om een beter beeld te krijgen.

Wat we de laatste jaren vooral zien is dat er een omhooggaande trend is in de koersen van verschillende crypto projecten, dit is bij IOTA vooral het laatste jaar ook het geval. Wanneer je kijkt naar de prijsverandering van het laatste jaar zie je een stijging van 297,49%

Koers IOTA verwachtingen

De IOTA koers verwachting voor 2022 is moeilijk om te voorspellen. Wel kunnen we aan de hand van de dagelijkse ontwikkelingen in het nieuws omtrent IOTA vaststellen of beleggers moeten kopen of juist verkopen. Wanneer je ziet dat een crypto al ouder is en een flinke groei heeft doorstaan in de koersen geeft dit een betrouwbaar beeld weer.

Om een betrouwbare verwachting van de IOTA koers te krijgen is het dan ook verstandig om gedegen onderzoek te doen en de diverse crypto nieuws kanalen te blijven volgen.

IOTA koers verwachtingen 2025

Een voorspelling doen over een crypto in 5 jaar tijd is niet verstandig simpel omdat er zo veel aan het veranderen is. Steeds meer landen accepteren cryptocurrency als een wettig betaalmiddel, er zijn zo veel ontwikkelingen en op dit moment meer dan 6500 verschillende crypto coins die met elkaar concurreren.

Door als belegger bekend te worden met technische analyses en op de hoogte te blijven van het IOTA nieuws, maar ook het bedrijf en team achter IOTA kun je ten alle tijden een verstandige keuze maken.

Dagelijkse IOTA nieuws

Wanneer je erover denkt om IOTA te kopen kun je het dagelijkse MIOTA nieuws vinden op kanalen zoals https://www.reddit.com/r/Iota, en ook op de website van IOTA http://iota.org/.

IOTA kopen

IOTA kopen gaat heel erg gemakkelijk bij de diverse crypto exchanges online. Welke je kiest als belegger zal voornamelijk liggen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wat wij wel kunnen aangeven is dat Bitvavo en Binance voordelig zijn. Je kunt hierboven in de exchange vergelijker de verschillende brokers met elkaar vergelijken.

Charles Lichtens

Bij de lancering van de whitepaper in 2008 van Nakamoto veranderde alles voor Charles. Hij raakte gefascineerd van de blockchain technologiën en de mogelijkheden die deze met zich mee brengen. Charles is een financieel adviseur en reist de wereld rond voor crypto startups.

Veelgestelde vragen

Het is zeer belangrijk om een betrouwbare wallet te hebben voor jouw IOTA, deze kun je vinden bij BitvavoBinance, Huobi, Ftx Exchange en Bitcoinmeester.

Wij adviseren altijd beleggers alleen maar te investeren in IOTA of een andere crypto wanneer ze geloven in de visie van het bedrijf achter de coin, en geld hebben wat ze zouden kunnen missen.

Data zoals prijsverandering het afgelopen jaar; stijging van 297,49%, de prijsverandering van de afgelopen 30 dagen stijging van 2,85% en de actuele koers $1,40 geven een goed beeld. De markt cap rang 51 geeft weer hoe hoog op de lijst de MIOTA staat en het maximaal aanbod geeft weer hoeveel coins er zijn om te verhandelen. Wanneer alles is verkocht zal de prijs stijgen.