Een crypto creditcard is hetzelfde als een traditionele creditcard waarvan we gebruik maken. Met een crypto creditcard kun je betalingen doen zonder dat je een bank nodig hebt als tussenpersoon. Er zijn er een aantal crypto creditkaarten in omloop dat je zelfs niet weet welke crypto creditcard het best is. We willen u op weg helpen om de beste crypto credit card te vinden.   

Crypto credit card 

Alvorens je overgaat tot het kopen van een creditcard is het van belang dat je weet wat je koopt. Je weet dat wanneer het om geld gaat het belangrijk is dat je meer voorzichtigheid aanbiedt. Het is belangrijk dat je weet dat alle crypto creditkaarten worden ondersteund door Visa en Mastercard. Je zult je dus moeten houden aan de voorwaarden en regels van deze bedrijven. Een crypto creditcard kan gezien worden als een prepaid creditcard. Om het te gebruiken zal je eerst een bepaald bedrag erop moeten zetten. Je kan het in principe vergelijken met een prepaid telefoon. Zodra je er geen kaart erop opwaardeer kun je het niet gebruiken.   

Crypto credit card vs traditionele creditcard   

Je zou misschien denken dat er geen verschil is tussen een traditionele creditcard en een crypto credit card. Helaas is dat niet het geval. Met een traditionele credit card kun je niet met cryptovaluta betalen. Een crypto creditcard werkt precies als een prepaid credit card. De nadelen van deze kaart zullen dus ook verschillen met de nadelen van de credit card. Bij het aanvragen van een crypto creditcard word je niet getoetst bij Bureau Krediet Registratie. Dit is wel van belang bij de traditionele credit card. Hier heb je ook te maken met opzegtermijnen en andere relevante data. Zodra je geen geld opwaardeert kun je niet gebruik maken van je crypto pas. Je gebruikt dus eigenlijk digitale geld dat je hebt gestort. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.