De bloedrode cijfers die gisteren konden worden aangetekend op de cryptomarkten zorgde voor heel wat paniek bij investeerders. Ondanks het feit dat deze paniek uiteraard begrijpelijk is, is ze absoluut nergens voor nodig. Vooraleer te investeren in cryptovaluta’s is het altijd van belang om er rekening mee te houden dat je kiest voor een volatiel investeringsproduct waarbij aldus grote fluctuaties kunnen worden opgetekend. Mensen die hier niet tegen opgewassen zijn of die bijvoorbeeld het kapitaal dat ze willen investeren of beleggen meteen terug opvraagbaar moeten hebben kiezen er beter voor om te kijken in de richting van andere beleggingsproducten. Hoe solide een coin namelijk ook mag zijn, crypto’s blijven zeer volatiel. Dit is de voorbije 24 uur overigens eens temeer duidelijk geworden.

De de cryptomarkt er echter ook één is die zeer sterk is en haar volle potentieel nog lang niet heeft bereikt blijkt uit de cijfers die we op moment van schrijven kunnen aanschouwen. Laat ons in eerste instantie even kijken naar de vertrouwde Bitcoin. De waarde van de munt nam gisteren explosief af, maar lijkt op vandaag aan de terugweg te zijn begonnen. Op dit ogenblik kan er weer een rendement worden opgetekend over de laatste 24 uur van 5,30 procent. Uiteraard is dit eerder een beperkte stijging, maar het zorgt er voor dat we toch terug de juiste weg op gaan. Bitcoin Cash tekent inmiddels wel weer een grotere groei op met een positieve koers over 24 uur van 14,36 procent. Ethereum, de tweede grootste coin van het moment heeft inmiddels een positieve koers van 4,32 procent over de voorbije 24 uur.

Wanneer we de huidige charts bekijken zien we dat er drie altcoins zijn waar we even uitgebreid op willen ingaan. Het gaat hierbij om Verge (XVG), ReddCoin (RDD) en Ubiq (UBQ). Om te beginnen is Verge één van de altcoins die het meeste ruggengraat heeft getoond na de crash van gisteren. Ondertussen tekent ze een stijging op van niet minder dan 93,64 procent over de voorbije 24 uur waardoor ze de kaap van 0,20 Amerikaanse dollar heeft gerond. Dit is meteen een nieuwe all-time high voor deze virtuele munt. Eerder hebben we hier op Cryptobeginner.nl reeds enkele malen aangegeven dat Verge in principe niet mag ontbreken in elke gevarieerde crypto portefeuille.

Niet alleen Verge doet het meteen na de crash bijzonder goed. Hetzelfde kan ook gezegd van ReddCoin, een andere cryptomunt waar we hier graag heel wat (extra) aandacht aan besteden. Ook ReddCoin wist zich in een mum van tijd te herstellen en zet op dit ogenblik koers richting een nieuwe all-time high. Voor alle duidelijkheid, dat is op moment van schrijven nog niet het geval. De stijging van de koers met 63,05 procent en een actuele waarde van 0,011509 laat echter het beste vermoeden.

Een andere munt waar we even jullie aandacht op willen vestigen is Ubiq. Wie zich gisteren tijdens de crash heeft ingekocht in deze cryptomunt zal daar vandaag reeds een mooie rendement op weten te behalen. De koers ging in de voorbije 24 uur namelijk met niet minder dan 44,12 procent omhoog. Hiermee heeft Ubiq een nieuwe all-time high neergezet van 4,63 Amerikaanse dollar voor één munt. Net zoals geldt voor Verge zijn wij in ieder geval van mening dat Ubiq absoluut thuis hoort in elke crypto portefeuille. Let wel, wanneer je er voor kiest om Ubiq aan te kopen bij Litebit dien je er rekening mee te houden dat je deze niet in de Litebit wallet kan opslaan. Wij raden je graag aan om daarvoor een Ledger Nano S in huis te halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.