Cuprum Coin s.l.l.c. kondigde de lancering aan van de pre-sale fase van haar commodity-backed cryptocurrency, met een onderliggende waarde in de vorm van ultrafijn koperpoeder, met een waarde van meer dan US$ 60 Miljard.

Hoewel de lancering was aangekondigd voor 15 september, als gevolg van kleine vertragingen, werd Cuprum Coin met succes gelanceerd op 8 oktober.

Cuprum Coin project wil waarde leveren door het combineren van Blockchain-technologie gebouwd op het milieuvriendelijke Tezos-platform met een zeer gewilde en waardevolle grondstof – ultrafijn koperpoeder. Dit project zal iedereen in staat stellen om te investeren in een grondstof die al decennia lang beschikbaar is voor bevoorrechte instellingen.

Het bedrijf is daarom de eerste georganiseerde inspanning om de markt te creëren en bereid slechts 0,5%, of 1,5 miljoen CUPRUM Coins voor tegen de promo-prijs van US $ 10 per 1 coin. De voorverkoop is aan de gang via het Cuprum Coin handelsplatform, met Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH) als aankoopopties.

De verwachte duur van de voorverkoop is 2 maanden. Het zal worden gevolgd door een Initial Exchange Offer (IEO) vanaf 01 december met de vooraf bepaalde prijs van US $ 15 per 1 munt, en vervolgens door de handel op beurzen vanaf 1 januari 2022, of onmiddellijk na de voltooiing van de IEO. Cuprum Coin zou op de beurzen verhandeld moeten gaan worden tegen een waarde die niet lager is dan US$25 per munt. Gezien het feit dat één Cuprum Coin wordt gedekt met US$100 aan commoditywaarde, zijn de voorverkopen, evenals de IEO, een uitstekende gelegenheid om te investeren in de beginfase.

“We zijn ons volledig bewust van de nieuwsgierigheid en interesse die deze unieke marktplaatscreatie heeft gewekt binnen de cryptogemeenschap. Daarom hebben we besloten om de initiële lancering te verschuiven en transparantere en snellere tijdplannen voor muntverkenners te presenteren”, verklaarde Mario Urlić, Cuprum Coin CEO en oprichter, vorige week.

Daarom presenteerde het management een verbeterd fondsen distributieplan dat nu strategische investeringen in milieubescherming, duurzame energie, lucht- en ruimtevaartprogramma’s, medische technologie en donaties voor liefdadigheidsorganisaties omvat. De oprichter en zijn partners hebben besloten om maar liefst 12,5% van de totale omzet in deze sectoren af te zonderen.

Het bedrijf bewaart en beveiligt uiterst waardevolle onderliggende activa in streng beveiligde faciliteiten in Duitsland. Potentiële investeerders zijn welkom om de ondersteunende documentatie op te vragen en de gebouwen te bezoeken na speciale regelingen.

Bezoek de officiële Cuprum Coin website voor meer informatie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.