Met de vele ontwikkelingen die zich allemaal aan het afspelen zijn op het gebied van crypto staat èèn ding wel vast: er is geen weg terug en zal de groei aanhouden. Dat heeft natuurlijk ook geleidt naar een groot aantal cryptomunten die er op de markt zijn verschenen en idem platforms waar die verhandeld kunnen worden. Er zijn daarbij wat gevestigde namen die boven de rest uitsteken, maar zijn er ook snelle stijgers te zien waar er flink voordeel uit te halen is. Voor Bitvavo en Kraken is het nog altijd keihard tegen elkaar gaan en hebben beide namelijk veel te bieden. 

Bitvavo 

Niet alleen bekend in Nederland omdat het hier is ontwikkeld, maar ook in trek wereldwijdt. Die groei wordt mede veroorzaakt door een aantal sterke punten waarmee Bitvavo zich weet te onderscheiden: 

Er wordt door het team van Bitvavo bovendie continu gewerkt aan verbeteringen om de strijd aan te kunnen gaan met de vele platforms op de cryptomarkt. 

Kraken 

Opgericht door Jesse Powel, is Kraken langzaam uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de cryptomarkt. Dat is natuurlijk niet vanzelf gekomen, zeker niet met de enorme concurrentiestrijd die er nog altijd heerst. Het geheim van een succesvolle handelsplatform ligt in een aantal factoren waarbij innovatiteit op een hoog pitje moet staan. Kraken weet zich te onderscheiden door het volgende: 

Ideaal voor beginners 

Dat kan voor Kraken gezegd worden en komt het door de wijze waarop de informatie wordt gebracht naar personen die belangstelling hebben om ook deel te nemen aan het handelsplatform. Indien er nog onduidelijkheden zijn, kan 24/7 een beroep worden gedaan op de support afdeling. Dat je als beginner de mist ingaat bij Kraken is dus zo goed als uitgesloten. Bij Bitvavo wordt eveneens rekening gehouden met de minder ervaren personen en kan er daarvoor gekozen worden uit het vereenvoudigd dashboard. Het valt ook bij Bitvavo op, dat de trading fees wat lager uitvallen. Beide platforms genieten trouwens binnen de cryptowereld veel vertrouwen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *