Cryptobeginner.nl

Bitvavo VS Kraken

Met de vele ontwikkelingen die zich allemaal aan het afspelen zijn op het gebied van crypto staat èèn ding wel vast: er is geen weg terug en zal de groei aanhouden. Dat heeft natuurlijk ook geleidt naar een groot aantal cryptomunten die er op de markt zijn verschenen en idem platforms waar die verhandeld kunnen worden. Er zijn daarbij wat gevestigde namen die boven de rest uitsteken, maar zijn er ook snelle stijgers te zien waar er flink voordeel uit te halen is. Voor Bitvavo en Kraken is het nog altijd keihard tegen elkaar gaan en hebben beide namelijk veel te bieden. 

Bitvavo 

Niet alleen bekend in Nederland omdat het hier is ontwikkeld, maar ook in trek wereldwijdt. Die groei wordt mede veroorzaakt door een aantal sterke punten waarmee Bitvavo zich weet te onderscheiden: 

  • Eenvoudige betalingsmogelijkheden: Met iDeal kan je snel en eenvoudig jouw euro’s overmaken naar jouw Bitvavo account en gelijk beginnen met kopen van crypto.  
  • Apart dashboard voor beginners en de meer ervaren traders: met deze optie valt niemand buiten de boot en is er geen specifieke voorkennis nodig om te beginnen met traden. 
  • Alle tegoeden zijn verzekerd: mocht er dus onverhoopt iets misgaan bij Bitvavo, dan krijgen alle leden keurig hun tegoeden gewoon uitbetaald. 
  • Geregistreerd bij DNB: dat zegt al veel over de mate van betrouwbaarheid die aan dit platform gegeven kan worden. 
  • De lage trading fees: daar het voornamelijk om bij het uitkiezen van een handelsplatform omdat zo de kosten laag blijven en dat op zich ook zorgt voor een vergroot handelsvolume. 

Er wordt door het team van Bitvavo bovendie continu gewerkt aan verbeteringen om de strijd aan te kunnen gaan met de vele platforms op de cryptomarkt. 

Kraken 

Opgericht door Jesse Powel, is Kraken langzaam uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de cryptomarkt. Dat is natuurlijk niet vanzelf gekomen, zeker niet met de enorme concurrentiestrijd die er nog altijd heerst. Het geheim van een succesvolle handelsplatform ligt in een aantal factoren waarbij innovatiteit op een hoog pitje moet staan. Kraken weet zich te onderscheiden door het volgende: 

  • Optimale begeleiding: dit moet niet verward worden met de 24/7 support afdeling. De begeleiding heeft te maken met de diepgaande aspecten van de cryptohandel en waar je allemaal op moet letten.  
  • Eenvoudig mee te werken: het plegen van betalingen en ontvangen van gelden kan eenvoudig gebeuren en kunnen alle ontwikkelingen op de markt worden bijgehouden. 
  • Geniet het volste vertrouwen: dat speelt een grote rol binnen elk financieel systeem en biedt Kraken een platform dat binnen de cryptowereld het volste vertrouwen heeft. 
  • Op maat te gebruiken: Of je nu als beginner naar Kraken stapt of als persoon die al flink wat ervaring heeft binnen de cryptomarkt, er kan bij Kraken gekozen worden uit een aantal dashboards. 
  • 24/7 support: Geen bot die jouw vragen beantwoordt, maar kom je in contact met operators die elke klacht of vraag met de nodige aandacht behandelen. 

Ideaal voor beginners 

Dat kan voor Kraken gezegd worden en komt het door de wijze waarop de informatie wordt gebracht naar personen die belangstelling hebben om ook deel te nemen aan het handelsplatform. Indien er nog onduidelijkheden zijn, kan 24/7 een beroep worden gedaan op de support afdeling. Dat je als beginner de mist ingaat bij Kraken is dus zo goed als uitgesloten. Bij Bitvavo wordt eveneens rekening gehouden met de minder ervaren personen en kan er daarvoor gekozen worden uit het vereenvoudigd dashboard. Het valt ook bij Bitvavo op, dat de trading fees wat lager uitvallen. Beide platforms genieten trouwens binnen de cryptowereld veel vertrouwen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!