Of het nu gaat om Bitvavo of Coinbase, het zijn beide handelsplatforms die vrij veel bekendheid genieten. Dat is natuurlijk het resultaat van een aantal factoren die zich door de jaren heen steeds meer hebben gericht op een breed publiek. Het is geen ´ver van mijn bed´ show meer, maar een kans die voor iedereen is weggelegd. Door deze vorm van toegankelijkheid te bieden, is de cryptomarkt niet meer weg te denken en kan men er niet langer meer omheen. 

Bitvavo 

Er hebben zich vanaf de lancering van Bitcoin veel ontwikkelingen voorgedaan op de cryptomarkt. Dat heeft het ontwikkelingsteam van Bitvavo altijd op weten in te spelen en valt gelijk het volgende op: 

Coinbase 

Na de lancering van Bitcoin in 2009 zagen velen al vrij snel de enorme potentie van crypto en was het Coinbase die al in 2012 van start ging met een platform waar Bitcoin kan worden verhandeld.  Dat is allemaal door de jaren heen flink uitgebreidt en neemt Coinbase een  belangrijke rol in binnen de cryptowereld. Een belangrijk punt van dit platform is ook, dat er gemikt wordt op een breed publiek en het gebruik niet voor uitdagingen zorgt: 

Een groot verschil qua opslag 

Van jouw crypto natuurlijk en is het duidelijk dat Coinbase het zekere voor het onzekere neemt. Dat betekent niet dat jouw investering gevaar loopt bij Bitvavo, maar zijn er wat extra stappen voor nodig zoals de aanschaf van een eigen hard wallet die je zelf veilig kan opbergen. Voor de rest is het aanmelden bij beide platforms gericht op een eenvoudige procedure en moet dat voldoende zijn om personen over te halen om te investeren in crypto. Bij beiden zijn de tegoeden van de accounthouders verzekerd en kan er worden gerekend op een prima klantenservice. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Automatisch geld verdienen met cryptomunten?

Leer meer over het ontvangen van rente op je crypto via een van de onderstaande crypto platformen:

Wil jij Bitcoin of Ethereum kopen? Bekijk dan nu jouw mogelijkheden op de Nederlandse crypto exchange Bitvavo