Het verhandelen van crypto lijkt voor velen onder ons op een vrij ingewikkelde zaak en is men daarom nog huiverig over om in de de wereld van crypto te stappen. Wie echter daadwerkelijk een kijkje neemt op de vele handelsplatforms als Bitvavo en BTC Direct, zal gelijk verrast worden door de eenvoud waarmee alles te werk gaat. Er wordt stapsgewijs ingegaan op de handelingen die er allemaal verricht dienen te worden en wordt er zo ook voor gezorgd dat de eerste aankopen van crypto vlot verlopen. Met dat als basis kan er dan verder worden deelgenomen aan het cryptoverkeer. 

Bitvavo 

Investeerders in crypto zoeken altijd naar platforms die betrouwbaar zijn en waar er nog veel potentie in zit. Dat is ook het geval Bitvavo en komen er niet alleen investeerders op af die afkomstig zijn uit Nederland, maar ook veel andere landen. Het volgende trekt ze allemaal zo aan: 

BTC Direct 

Een handelsplatform dient eenvoud uit te stralen en helpt dat aardig mee om velen over de streep te trekken om een investering te doen in crypto. Dat hadden ze bij BTC Direct al vanaf het begin in gedachten en is dat mede terug te zien in de aanmeldprocedure. Alle instructies zijn in het Nederlands en komt het doordat het bedrijf in Nederland gevestigd is. Opgericht in 2013, is het meteen ook een pionier geweest voor bitcoinbedrijven in Europa. Het verbaast daarom ook niet dat er veel te halen valt: 

Beiden afkomstig uit Nederland 

Dat is een overeenkomst die ook wel terug te vinden is in de Nederlandstalige instructies en het feit dat betalen niet perse moet met een creditcard. Ook middels een bankovermaking of iDeal kan het geld overgemaakt worden naar jouw account. Het handelsvolume van beide platforms vertoont een stijgende trend en heeft dat altijd een positieve invloed op de koersen. Bij Bitvavo is er de keuze uit een apart dashboard voor beginners terwijl er bij BTC Direct een beroep kan worden gedaan op de tal van instructiefilmpjes. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *