Cryptobeginner.nl

Bitvavo vs BTC Direct

Het verhandelen van crypto lijkt voor velen onder ons op een vrij ingewikkelde zaak en is men daarom nog huiverig over om in de de wereld van crypto te stappen. Wie echter daadwerkelijk een kijkje neemt op de vele handelsplatforms als Bitvavo en BTC Direct, zal gelijk verrast worden door de eenvoud waarmee alles te werk gaat. Er wordt stapsgewijs ingegaan op de handelingen die er allemaal verricht dienen te worden en wordt er zo ook voor gezorgd dat de eerste aankopen van crypto vlot verlopen. Met dat als basis kan er dan verder worden deelgenomen aan het cryptoverkeer. 

Bitvavo 

Investeerders in crypto zoeken altijd naar platforms die betrouwbaar zijn en waar er nog veel potentie in zit. Dat is ook het geval Bitvavo en komen er niet alleen investeerders op af die afkomstig zijn uit Nederland, maar ook veel andere landen. Het volgende trekt ze allemaal zo aan: 

  • Eenvoudige betalingsmogelijkheden: Met iDeal kan je snel en eenvoudig jouw euro’s overmaken naar jouw Bitvavo account en gelijk beginnen met kopen van crypto.  
  • Apart dashboard voor beginners en de meer ervaren traders: met deze optie valt niemand buiten de boot en is er geen specifieke voorkennis nodig om te beginnen met traden. 
  • Alle tegoeden zijn verzekerd: mocht er dus onverhoopt iets misgaan bij Bitvavo, dan krijgen alle leden keurig hun tegoeden gewoon uitbetaald. 
  • Geregistreerd bij DNB: dat zegt al veel over de mate van betrouwbaarheid die aan dit platform gegeven kan worden. 
  • De lage trading fees: daar het voornamelijk om bij het uitkiezen van een handelsplatform omdat zo de kosten laag blijven en dat op zich ook zorgt voor een vergroot handelsvolume. 

BTC Direct 

Een handelsplatform dient eenvoud uit te stralen en helpt dat aardig mee om velen over de streep te trekken om een investering te doen in crypto. Dat hadden ze bij BTC Direct al vanaf het begin in gedachten en is dat mede terug te zien in de aanmeldprocedure. Alle instructies zijn in het Nederlands en komt het doordat het bedrijf in Nederland gevestigd is. Opgericht in 2013, is het meteen ook een pionier geweest voor bitcoinbedrijven in Europa. Het verbaast daarom ook niet dat er veel te halen valt: 

  • Tal van instructiefilmpjes: informatie wordt nu eenmaal sneller opgenomen wanneer het wordt gevisualiseerd en komt BTC Direct regelmatig uit met filmpjes. Daarin zijn niet alleen de stappen aangegeven om je aan te melden, maar ook veel actuele informatie omtrent de ontwikkelingen op de cryptomarkt. 
  • Geen onbekenden binnen de cryptowereld: veel van de stappen nodig voor het verhandelen van crypto kunnen pas met zekerheid gezet worden wanneer een platform bekendheid geniet. Die bekendheid staat ook gekoppeld aan een veilige en snelle dienstverlening. 
  • Eenvoudige betaalmethodes: dat is gewoon voor een ieder weggelegd en kan met iDeal bijvoorbeeld het geld overgemaakt worden naar jouw account. Ook andere betaalmethodes zoals bankoverschrijving of met een creditcard zijn mogelijk. 

Beiden afkomstig uit Nederland 

Dat is een overeenkomst die ook wel terug te vinden is in de Nederlandstalige instructies en het feit dat betalen niet perse moet met een creditcard. Ook middels een bankovermaking of iDeal kan het geld overgemaakt worden naar jouw account. Het handelsvolume van beide platforms vertoont een stijgende trend en heeft dat altijd een positieve invloed op de koersen. Bij Bitvavo is er de keuze uit een apart dashboard voor beginners terwijl er bij BTC Direct een beroep kan worden gedaan op de tal van instructiefilmpjes. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wist je dat je jaarlijks tot wel 12% aan rente kunt verdienen met crypto staken?

Kijk snel bij een van de onderstaande crypto exchanges voor de beste rates!

Nieuw in de wereld van crypto? Dan ben je bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan het juiste adres!