Een aantal ontwikkelingen zullen zeker opvallen wanneer er wordt gekeken naar de cryptomarkt en zijn het zeker het groot aantal handelsplatforms die er hun uiterste best doen om zoveel als mogelijk deelnemers naar zich toe te trekken. Het is daarbij wel duidelijk dat de veranderingen op de cryptomarkt zich snel voordoen en zo een handelsplatform er op moet inspelen. Dat is gelukkig niet alleen voorbehouden aan de wat grotere handelsplatforms als Binance, maar timmeren ook anderen hard aan de weg. Dat kan zeker gezegd worden van Bitvavo en Bitcoinmeester. 

Bitvavo 

Met alle aandacht heeft het ontwikkelingsteam van Bitvavo gewerkt aan een aantal punten die er gelijk de reden van zijn, dat de in Amsterdam gevestigde onderneming aan populariteit aan het toenemen is: 

Het is belangrijk om te kijken naar de vrijstelling van kosten tot een bedrag van € 1000. 

Bitcoin Meester 

Als klein land mag Nederland zich onbetuigd laten op het gebied van crypto en is dat ook te merken aan de opzet van Bitcoin Meester. Dit handelsplatform werd in 2017 gelanceerd en komt er ook nog bij kijken, dat alles op hun site in het Nederlands is aangegeven. Ook hun klantenservice is gewoon in het Nederlands en is dat aardig meegenomen. Verder vallen ook nog op: 

Beiden hebben veel te bieden 

Het valt meteen op dat beide handelsplatforms hun roots in Nederland hebben. Overmaken van euro´s naar jouw account kan bij beiden met iDeal en heb je dus niet speciaal een creditcard voor nodig. Wat bij Bitcoin Meester verder ook opvalt, is dat er rente wordt gegeven op stablecoins. Dat is een aardige manier om wat meer te halen uit jouw crypto. Bij Bitvavo worden er wat lagere fees gehanteerd en zijn alle tegoeden ook nog verzekerd. Het is dus wel even het overwegen waard en is het belangrijk om ook te kijken naar het handelsvolume. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *