Verhandelen van cryptovaluta is gelukkig niet meer weggelegd voor een bepaalde groep uit de samenleving en zorgen verschillende exchanges ervoor, dat overzichtelijk niet alleen de koop, maar ook verkoop van vele soorten cryptovaluta geen problemen oplevert. Met Bitcoinmeester wordt er een schepje bovenop gelegd door als Nederlands platform nog eens rente te ontvangen op cryptovaluta die er bewaard wordt in jouw wallet

Wat is Bitcoinmeester

Deze exchange is dus in Nederland gevestigd, maar betekent dat geenszins dat er beperkingen zijn bij het verhandelen van cryptovaluta. Het gaat allemaal om het gemak door via iDeal euro’s om te zetten bij de koop van cryptovaluta. Dat maakt Bitcoinmeester zo passend voor Nederland en kunnen de aankopen ook meteen worden overgemaakt op de wallet horende bij het account. Alle handelingen op het platform zijn op een mobiel te volgen dankzij de speciale app.

Voordelen Bitcoinmeester

Een kostenmarge die rekening houdt met de  transactiegrootte

Het komt voordelig uit wanneer er bij het verhandelen van grote volumes, een lage marge wordt gebruikt. De Bitcoinmeester kosten bedragen de laagste met een marge van 0.25% en wordt er daarbij gekeken naar de VIP-level. Wie actief op het platform bezig is en ook relatief grote bedragen aan het verhandelen is, zal gauw gebruik kunnen maken van de laagste marge. Voor stablecoins wordt er wel een vaste marge van 0.1% gehanteerd, ongeacht de VIP-level.

Betalen met Ideal

Van start gaan met verhandelen op Bitcoinmeester, is eenvoudig doordat middels een iDeal overmaking al binnen een paar minuten het bedrag beschikbaar staat op de Bitcoinmeester account. Met dit eenmaal in orde, kan er dus meteen van start worden gegaan met de aankoop van cryptovaluta. Het is ook mogelijk om middels een bankovermaking euro’s naar het account over te maken. Bij Bitcoinmeester review, is er meer over te lezen.

Ontvang rente over stable coins

Cryptovaluta kopen en een hele poos in jouw wallet laten staan, levert ook nog wat extra op in de vorm van 3% rente. Bij Bitcoinmeester geldt dat voor de stablecoins die het platform aanbiedt en gaat het om TetherUSD, TrueUSD, Paxos Standard, en Dai. Voordeel hiervan is ook, dat de rente wel per jaar geldt, maar dagelijks wordt uitgekeerd. Ook over stablecoins aangekocht bij een ander platform, maar opgeslagen op de Bitcoinmeester wallet, zal er rente ontvangen worden.

Bitcoinmeester wallet

Bij aanmaak van een account bij Bitcoinmeester, is er gelijk een wallet aan verbonden. Daarop kan er bijvoorbeeld met iDeal gelijk geldt worden overgemaakt en kan het aankopen beginnen. Het kost dus niet alleen weinig tijd van start tot aankoop, maar zijn de stappen voor verkrijgen van een wallet tot het inloggen Bitcoinmeester, eenvoudig. De mogelijkheid is er ook om de aankopen op te slaan op een externe wallet.

Met SSL certificaat

Dat houdt gewoon in, dat de gegevens van alle gebruikers beveiligd zijn en is dat ook te merken aan de 2-factor authenticatie. Zo is zelfs bij een gedeeltelijke ‘security breach’, Bitcoinmeester inloggen  door derden niet mogelijk. De veiligheid wordt ook nog vergroot door het opslaan van het grootste deel van de cryptovaluta in offline wallets.

Betaalmethodes

iDeal is het eenvoudigst in gebruik en worden de kosten zo laag als mogelijk gehouden. Er zijn geen bijzondere voorzieningen nodig zoals een Mastercard of Visacard. Ook via bankovermaking geld overmaken naar het account is mogelijk, maar duurt dat wel een stuk langer.

Bitcoinmeester app

Bij zo een platform hoort er natuurlijk een app bij en laat die het toe, om in een oogopslag de belangrijkste ontwikkelingen op de cryptomarkt te volgen. Wel handig wanneer je van plan bent kopen of verkopen. Alle transacties zijn keurig op een rij geplaatst en wordt alle cryptovaluta opgeslagen in ingebouwde cold wallets. Ook Bitcoinmeester contact kan eenvoudig middels de app plaatsvinden.

Nadelen Bitcoinmeester

Geen stop-loss

Dit is een veiligheidsmechanisme om te voorkomen dat bij een grote verandering van de prijs, er verlies wordt geleden. Deze veranderingen kunnen zich vrij snel voordoen en is er dus niet altijd de mogelijkheid om er zelf op in te spelen.

Extra transactiekosten

Bij het storten van coins op de Bitcoinmeester wallet zijn er geen kosten aan verbonden. Indien er verstuurt wordt naar een externe wallet wordt er wel een fee ingehouden.

Conclusie Bitcoinmeester exchange

Het valt gelijk op, dat het eenvoudig is om van start te gaan bij  Bitcoinmeester exchange. Van het aanmaken van een account tot het overmaken en het kopen van cryptovaluta, alles is eenvoudig in elkaar gezet. De cryptomarkt is met Bitcoinmeester binnen het bereik van iedereen. Van de extra transactiekosten heeft men doorgaans niet veel last omdat de Bitcoinmeester wallet al voldoende is Met meer dan 200 soorten cryptovaluta beschikbaar en de veiligheid op een topniveau, zorgen ervoor dat de investering in goede handen is. Voeg daar ook nog de rente bij over de stable coins en de vele positieve Bitcoinmeester ervaringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *