Wil je met een creditcard crypto kopen? Dat is geen probleem. Bitcoin is de laatste Jaren steeds populairder geworden. Mensen kiezen steeds meer voor het gebruik van digitale munten. Dit doen ze de laatste tijd liever met hun bitcoin creditcard. Dit is dus geen probleem, het gaat eenvoudig en snel. Het enige wat je zult doen, is het betalen van transactiekosten. Op het moment dat je je creditcard gegevens heb ingevuld, kan de transactie vrij heel snel uitgevoerd worden. Het gaat natuurlijk iets sneller dan je bij een bankoverschrijving zou hebben.

Crypto creditcard

Met een normale crypto creditcard kun je je eigen Bitcoins gebruiken, en kun je op plekken betalen waar Mastercard en creditcards gebruikt worden. Deze kaart kan symbolisch gezien worden als een schakel tussen bitcoinwallet en het mastercardnetwerk. Met een crypto creditcard kun je ook tijdelijk nummer voor je creditcard aanmaken. Dit kun je gebruiken voor betalingen die je wilt doen op het Mastercardnetwerk. Je kunt een fysieke pas kopen. Dit kost maar enkele dollars. Je kunt dan vanaf dat moment met je kaart in shops betalen.

Bitcoin creditcard

Bitcoin creditcard komt heel binnenkort op de markt. Ze zullen de functie van beloningen hebben net als andere creditcards. In plaats van mijlen of contant geld terug te betalen, bieden deze kaarten bitcoin als beloning voor het aankopen van creditcards. Momenteel werkt BlockFi aan d eerste Bitcoin-creditcard. Bij elke aankoop betaalt BlockFi 1,5% contant terug. Vervolgens wordt dit omgezet naar Bitcoin.

Hoewel we nu weten dat Bitcoin-creditcards nog niet helemaal klaar zijn voor gebruik door consumenten, zijn er een handvol Bitcoin- betaalpassen beschikbaar. Om een gehele Bitcoin betaalpas te kunnen gebruiken, is het goed eerst een Bitcoin portemonnee te openen. Verbind dit vervolgens met jouw Bitcoin betaalpas. Vergeet niet dat je met jouw bankpas overal zaken kunt doen. De verwerking wordt dan ondersteund door een netwerk.

Alleen is het zo dat er kosten verbonden zijn aan Bitcoin-betaalpassen, dit zou je eigenlijk moeten betalen met je prepaidkaart. Houd daarom altijd bij hoeveel valuta in jouw Bitcoin portemonnee is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bitcoin debit card Nederland

Met een Bitcoin debit card is het mogelijk om Bitcoins te gebruiken om in winkels over de hele wereld zaken te kunnen betalen. Momenteel zijn er een aantal beschikbaar zoals de Bitcoin Visa en Mastercards. Er zijn ook andere pinpassen beschikbaar waarmee je met bitcoins kunt betalen in een winkel die geen bitcoins accepteert. Tot op dit moment is de beste Bitcoin debit card de Bitpanda Card en de Binance card. Als je ook een eigen IBAN-rekening dan is het beter om te kiezen voor Wirex.

Er zijn tegenwoordig verschillende Bitcoin Debit Cards die je kunt kiezen via het mastercard of het Visa betalingssysteem. Deze kaarten staan ook bekend als de Bitcoin debet kaarten of prepaid creditcards.

De crypto credit card Nederland die volgens onderzoek op dit moment beschikbaar zijn, zijn; Bitpanda Card, Skrill Mastercard, de Binance Card van Binance, de Revolut betaalkaart, de Wirex betaalkaart en de transferWise betaalkaart. Je kunt de debit card opladen met een bedrag dat je vooraf hebt gekozen. Op zo een manier geef je nooit meer uit dan wat je eigenlijk nodig hebt. Bij een normale credit kaart is dit soms wel het geval.

Je kunt eigenlijk stellen dat een Bitcoin debit card vrijwel dezelfde werking heeft als een normale debitcard. Om je kaart op te laden moet je alleen Bitcoins doen in jouw Bitcoin Wallet. Dan is het gedaan. De actuele koers wordt hierbij dan gebruikt. Om de Bitcoin om te zetten. De bedragen die op je kaart staan kun je overal gebruiken in de wereld. Waar je ook mag zijn in winkels, shops, restaurants of hotels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *