U bent het misschien al eerder tegengekomen op een website, social media kanaal of een ander locatie. Een Bitcoin atm wordt veel gebruikt onder investeerders van digitale valuta. Met een Bitcoin automaat kun je bitcoin kopen en verkopen. Bij de bitcoin automaten die het mogelijk maken om bitcoin te verkopen kun je contant geld wisselen of ontvangen. Hieronder zullen we u toelichten waarom een bitcoin automaat handig is. 

Eenvoudiger te gebruiken 

Om het gebruik van een bitcoin automaat een stuk eenvoudiger te maken hebben ontwikkelaars een handleiding gemaakt. Op Bitcoinautomaat.nl kun je terecht voor het kopen en verkopen van bitcoins. Een bitcoin is een virtuele munt dus het is ook niet fysiek vast te houden. Bij het lezen denk je misschien dat je geld uit de automaat kunt pinnen, maar dit is niet het geval. Dat je bitcoin muntjes uit de automaat kunt pinnen is ook niet het geval. Wat je wel met een bitcoin automaat kunt doen is handelen in crypto. U kunt hierbij contant geld wisselen of ontvangen.  

Bitcoin Automaat of exchange? 

Een bitcoin automaat is bijna net zoals een exchange. Een exchange wordt ook wel een broker genoemd. Hier kun je handelen in cryptocurrency. U hebt dan de mogelijkheid om online cryptocurrency te kopen of te verkopen. Het verschil tussen een exchange en een bitcoin automaat is dat de ene u de mogelijkheid aanbiedt om online te handelen, terwijl de ander alleen op locatie mogelijk is. Dit is dus het geval bij een bitcoin automaat. Sinds cryptocurrency toeneemt aan naamsbekendheid is het ook zo dat er steeds meer bitcoin automaten worden gemaakt.  

In Nederland zijn er al 13 apparaten die u in staat stelt om contant geld in te ruilen voor bitcoins of andere digitale valuta’s. Wilt u ook geld inruilen voor bitcoins? Dan is het tijd om deze apparaten te gebruiken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *