Binnen de wereld van digitaal geld is er sprake van een dynamiek die er allemaal op wijst, dat er nog lang geen eind in zicht is voor de snelle groei. De keuzemogelijkheden zijn dan ook ruim voor het selecteren van een crypto exchange, maar mag Binance zich wel rekenen tot een topper die snel inspeelt op de markt. En dat is het juist waar het verschil met andere exchanges naar voren komt.

Wat is Binance

Wat allemaal in het klein begon in 2017 , is uitgegroeid tot de meest toonaangevende cryptobeurs in de wereld. Dat zegt op zich al veel en is het te merken aan de ruim 1,400,000 transacties die er op de exchange per seconde plaatsvinden en het gemiddeld dagelijks volume van 2.0 miljard. Dit zijn allemaal forse getallen en zijn ontwikkelingen op de markt er meteen te merken. Bitvavo review is trouwens ook een belangrijke manier om achter meer informatie te komen.

Voordelen Binance

Geniet van aantrekkelijke kortingen

Er is bij Binance sprake van een systeem waarbij er genoten kan worden van kortingen bij het verrichten van transacties. De korting kan tot 25% oplopen op de al aantrekkelijke kosten tussen de Maker/Taker. Daar wordt er nog een schepje bovenop gedaan door bij verwijzing van Binance naar vrienden, nog eens 10% korting te krijgen boven de al gangbare korting. Wie 50 of meer Bitcoins wil verhandelen, zal een beroep kunnen doen op de speciale dienstverlening die geldt voor VIP klanten

Grote transacties worden minder belast

De kosten mogen dan qua percentage laag lijken, maar gaat het om grote bedragen wanneer er grote volumes crypto valuta worden verhandeld. Binance worden de kosten dus minder naarmate de handelsvolumes toenemen en kan dat zelfs maar 0.024% bedragen wanneer er gebruik gemaakt wordt van alle door Binance geboden kortingen.

Support

Met alles wat er zich afspeelt op de exchange, is support nooit ver weg, Er kan 24u per dag, 7 dagen in de week Binance contact worden opgenomen en is dat binnen de wereld van crypto exchanges zeker meegenomen. Zo wordt er nooit een kans misgelopen en biedt de support de mogelijkheid voor beginners om ook mee gaan met de laatste ontwikkelingen.

Binance wallet

Er wordt bij Binance gewerkt met de Trust Wallet en biedt die gelijk de mogelijkheden om via een aantal betaalmethodes crypto valuta aan te schaffen. Het is mogelijk om Bitcoin aan te schaffen in minder dan 5 minuten en wordt er ook nog verdient door de rente die er wordt gegeven op crypto valuta in de wallet.

Betrouwbaar en veilig

Het schiet daar nooit tekort bij Binance en wordt persoonlijke data opgeslagen op systemen met log-in restricties. Waar van toepassing, wordt persoonlijke data ook fysiek opgeborgen in goed beveiligde plekken. Ook het management van de data is verbonden aan stricte regels waarbij alleen personeel die door een strenge selectie is gegaan, binance inloggen wordt verleent.

Betaalmethodes

Naast de gangbare methodes door gebruik te maken van een Visa of Mastercard, kan er gebruik worden gemaakt van bankovermakingen. Wereldwijdt kan er gebruik worden gemaakt van de diensten van banken en is het ook zo voor derden mogelijk om betalingen te verrichten (Simplex, Banxa). Binance kosten kunnen zo wel aardig varieren.

Binance app

De ontwikkelingen op de Binance beurs op de voet kunnen volgen kan overal met behulp van de handige Binance app. Eenvoudig te dowloaden en wordt alle informatie op een overzichtelijke manier overgebracht. Bij twijfels of problemen bij inloggen binance, kan er nog altijd een beroep worden gedaan op de support afdeling.

Nadelen Binance

In euro’s en dollars handelen is niet mogelijk

Er wordt op Binance exchange de mogelijkheid geboden om meer dan 100 cryptocurrencies te verhandelen, maar is het niet mogelijk om dat ook te doen voor euro’s of dollars. Binnen de wereld van crypto valuta wordt er wel steeds meer naar gestreefd om de ‘traditionele’ valutasoorten zo veel als mogelijk te vervangen.

Het systeem kan soms wat traag uitvallen

Omdat er flink verhandeld wordt op dit deze crypto exchange, kan het gebeuren dat er momenten zijn waarbij het systeem wat minder snel reageert. Bitvavo ervaringen hebben het er ook soms over.

Conclusie Binance exchange

Binance is dus binnen een relatief korte tijd uitgegroeid naar een toonaangevend crypto exchange en is dat bereikt mede door het gemak waarmee er verhandeld kan worden en de lage kosten. Vooral bij grote volumes lopen de besparingen flink op en kan er beroep worden gedaan op de VIP klantservice en aantrekkelijke kortingen. Het nadeel voor het niet kunnen handelen in euro’s en dollars valt in het niet wanneer gekeken wordt naar de meer dan 100 soorten cryptovaluta die verhandelt worden. Wereldwijdt accepteren steeds meer personen en bedrijven betalingen in cryptovaluta. Het is bij Binance zelfs mogelijk om een Visa Card aan te vragen waarop er uitsluitend cryptovaluta wordt opgeslagen. De Binance Visa Card kan wereldwijdt bij meer dan 60 miljoen verkopers worden gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *