Crypto speelt al een belangrijke rol in het financieel verkeer en is het vanaf de lancering in 2009 van Bitcoin wel duidelijk dat niemand achter wil blijven met de ontwikkelingen. In het begin waren het voornamelijk partijen met grote bedragen die de aan- en verkopen pleegden. Tegenwoordig is dat weer anders en kan iedereen met een kleine inzet al deelnemen aan de cryptomarkt. Dat is voor het grootste deel te danken aan de verschillende handelsplatforms waar het aanmelden tot het kopen van crypto sterk is vereenvoudigd. Ook bij Binance en Kraken is dat natuurlijk het geval. 

Binance 

Wanneer er wordt gesproken over een ruim aanbod, is het duidelijk dat Binance een voorname rol inneemt binnen de cryptowereld. Er worden namelijk meer dan 100 cryptocurrencies aangeboden en wordt er daar ook nog kracht bijgezet door het groot handelsvolume. Na de oprichting in 2017 is er steeds weer gewerkt aan het inspelen op de vele verandering op de cryptomarkten. De volgende voordelen zijn er nog meer aan verbonden: 

 

Kraken 

Opgericht door Jesse Powel, is Kraken langzaam uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de cryptomarkt. Dat is natuurlijk niet vanzelf gekomen, zeker niet met de enorme concurrentiestrijd die er nog altijd heerst. Het geheim van een succesvolle handelsplatform ligt in een aantal factoren waarbij innovatiteit op een hoog pitje moet staan. Kraken weet zich te onderscheiden door het volgende: 

Met beiden goed overweg 

Het kopen en verkopen van crypto is op zowel Kraken als Binance goed geregeld en is het bij Kraken wel zo, dat je er nooit alleen voor staat. De optimale begeleiding valt meteen op en is dat iets dat zeker van toepassing is voor personen die nog nieuw zijn binnen de cryptowereld. Wat echter bij Binance opvalt zijn de lage fees en krijg je er ook een eigen wallet bij.  Aan vertrouwen ontbreekt het er niet bij zowel Binance als Kraken.  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *