Heb je wel eens geprobeerd om online te winkelen of rekeningen te betalen met crypto? Dit kan een strijd zijn natuurlijk. Hiervoor zijn er speciale services die aangeboden worden door crypto als een bepaalde betaalmethode. Dit is voor specifieke verkopers. Bij Binance gaat het om nieuwe producten en diensten die verder worden ontwikkeld door crypto. Zo wordt het leven van de gebruikers elke dag weer gemakkelijker.

Ben je allang op zoek naar een mogelijkheid om je favoriete cryptocurrencies te converteren en dit wereldwijd uit te geven bij meer dan 60 miljoen handelaren? Dit kan met de Binance creditcard. Zorg er gewoon voor dat je jouw crypto over zet van jouw sportportefeuille naar kaartportefeulle. Dan ben je klaar om te starten. Tip! Geef jouw crypto altijd en overal uit.

Wat is de Binance card

De Binace crypto card kan alles doen wat een gewone betaalkaart doet, en zelfs nog veel meer dan dat. De werking is precies net als een normale bankpas, die door jouw bank is uitgegeven. Je kunt jouw Binance.com- account eenvoudig opladen met geld via de Binance card-app. Dit komt in de vorm van Bitcoin of BNB. Niet altijd is het even eenvoudig zoals het lijkt.

Die kaart gebruikt dit saldo voor jouw betalingen en trekt automatisch alle uitgave af van het saldo bij elke betaling die je zult plegen. De Binance card wordt door meer dan 46 miljoen verkopers offline en online in 200 regio’s gebruikt. Nu is de Binance Card beschikbaar als virtuele kaart in een Beta-versie. Binnenkort zal het als fysieke kaart beschikbaar zijn. Alle wat binnen de interface van de app komt, is wat je nodig hebt om je kaart te gebruiken. Je kunt ook je geld beveiligen en je uitgaven beheren met die Binance Card app.

Gebruik maken van de Binance kaart

Momenteel brengt Binance weten we dat Binance een betaversie heeft uitgebracht. Er wordt ernaar gestreefd om dit wereldwijd te gebruiken. Als je interesse hebt in een Binance kaart, dan kun je je registreren via een landingspagina. Je zult uiteindelijk op de hoogte worden gesteld zodra de kaart beschikbaar is in jouw regio. Hierna kun je die Binance card-app downloaden, daarna inloggen op je Binance account of je kunt je registreren en een eenvoudige en veilige identiteitsverificatie doen.

Je kunt hierna de kaart bestellen door eenmalig $15 te betalen. Je kunt deze betaling doen van een initiële top-up van je crypto naar het Biance Xard saldo.

Binance kaart Nederland

De Binance kaart is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Als een van de grootste cryptocurrency- exchanges is Binance begonnen met het verzenden van de Binance Visa kaart naar al haar klanten in de Europese Economische Ruimte. Dit nieuws is vorig jaar aangekocht in december door de Nederlandse tak van Bitcoin. In de meeste online winkels in Nederland kun je nu met je Binance visa-card betalingen verrichten. Vanuit de applicatie kun je jouw kaart opwaarderen. De opwaardering kan met bijvoorbeeld Binance coin of Bitcoin.

En de betaling kan dan direct met cryptocurrency. Behalve dat je de mogelijkheid hebt om vanuit je Binance account betalingen te doen, biedt het ook een money back percentage van 7% op al je aankopen. Mocht je dus over een kaart beschikken. Het cashback percentage is afhankelijk van jouw klantenniveau. Dit alles is gebaseerd op het aantal BNB dat op je Binance wallet is gezet. Zo zal Binance doorgaan met het toevoegen van nieuwe voordelen en voordelen aan dit programma. Cashback wordt dagelijks berekend voor elke verrekende aankoop vanaf de vorige datum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *