Het bezitten van cryptocurrencies heeft alles te maken met het zijn van je eigen bank.

Het is ook om te genieten van de voordelen en privileges van een gedecentraliseerde en gedistribueerde wereld waar je controle hebt over je geld zonder enige censuur.

Maar iemand die hier al een tijdje is, heeft zich misschien gerealiseerd dat sommige kritieke gebieden van dit cryptoland nog steeds vatbaar zijn voor een single point of failures en dus niet gedistribueerd zijn.

Neem bijvoorbeeld cryptocurrency exchanges.

We hebben allemaal onze favoriete cryptocurrency exchange, en we zijn er sterk van afhankelijk. Een ander feit is, dat de meeste van deze beurzen gecentraliseerd zijn. Dit betekent dat ze elk moment kunnen sluiten of stoppen met het aannemen van nieuwe registraties (zoals we in het verleden hebben gezien).

Daarom is het verstandig om uw cryptoportefeuille over verschillende beurzen te verdelen en het risico te beperken dat u aan slechts één beurs wordt blootgesteld.

Ik weet dat de meesten van jullie van Binance houden. Ik ook, maar het is altijd een goed idee om voorzichtig te zijn en je risico te spreiden door tegelijkertijd Binance-alternatieven te gebruiken. Bovendien, toen Binance aankondigde dat ze vanaf september 2019 de deuren sluiten voor Amerikaanse gebruikers, is de jacht op het beste Binance-alternatief begonnen. Om je leven gemakkelijker te maken, heb ik enkele van de beste alternatieven opgesomd die je kunt gebruiken om crypto’s te verhandelen.

5 Beste Alternatieven voor Binance Exchange:

FTX Exchange

FTX ExchangeFTX Exchange werd in mei 2019 opgericht door FTX Trading Ltd. De kantoren zijn gevestigd vanuit Hongkong. De exchange groeit in een rap tempo vanwege haar zeer interactieve gebruikersinterface en vele unieke aanbiedingen in de spot en derivaten crypto markt.

Op basis van het handelsvolume is FTX de 4e grootste beurs na Binance, Huobi, en OKEx.

Het USP van de beurs is haar team, dat relevante en dynamische ervaring heeft in de crypto en traditionele handelssector. Het FTX-team is afkomstig van enkele toonaangevende Wall Street kwantfondsen en techbedrijven: Jane Street, Optiver, Susquehanna, Facebook en Google. Het team heeft een ruime blootstelling aan de traditionele secundaire markt. De leden hebben een achtergrond in de handel in aandelenderivaten en lijken te begrijpen hoe derivaten traditioneel worden ontworpen, en naar welk soort derivaten vraag is. FTX’s motto is “door de handelaren, voor de handelaren”.

Net als Binance biedt de beurs diensten aan als:

Het biedt echter ook een aantal unieke diensten zoals:

De beurs heeft een gebruikersvriendelijke interface en een interactieve mobiele applicatie. Ze maken het ook mogelijk om te staken en te lenen, wat een essentieel kenmerk is geworden van elke cryptobeurs.

Coinbase Pro

CoinbaseCoinbase Pro, voorheen GDAX, is een orderboekmarktplaats voor cryptocurrencies die eigendom is van en onderhouden wordt door Coinbase. Het is ook zoals Binance waar men orders van anderen kan zien en kan kopen of verkopen tegen de marktprijs.

Ook kan men limietorders plaatsen en door grafieken bladeren om patronen te zien als ze bekwaam genoeg zijn. Maar hun grootste USP is dat ze fiat munteenheden toestaan en ook homologe volumes hebben.

Op dit moment staat GDAX in de top 10 van cryptocurrency beurzen in de wereld met paren zoals BTC/USD, ETH/USD, BCH/USD, LTC/USD, ETH/BTC, etc.

BitMax

Voor alle Amerikaanse burgers op zoek naar het beste alternatief voor Binance, kijk niet verder dan BitMax. Deze uitwisseling is zo geoptimaliseerd als Binance en biedt functies zoals:

Dit is ook een unieke uitwisseling die laat je handelen (spot + marge) uitwisseling munten zoals BNB, HT, OKB, GoChain, en een paar anderen. BitMax heeft ook een eigen token genaamd BTMX die nut heeft en lijkt op een winstgevend beleggingsinstrument net als BNB. BitMax mijnbouw functie beloont gebruikers in BTMX token voor de handel op het platform. Dit is een van de factoren die is het voeden van de groei van deze snel groeiende uitwisseling. Over het geheel genomen is dit # 1 alternatieven voor Binance voor Amerikaanse en niet-Amerikaanse gebruikers. BitMax biedt ook een mobiele app om te handelen vanaf uw mobiele telefoon.

KuCoin

KuCoin-KuCoin is een andere internationale cryptocurrency exchange die een aanzienlijke hoeveelheid liquiditeit op hun platform heeft.

Op dit moment handelt KuCoin in meer dan 340 cryptocurrency paren en staat het in de top 50 exchanges qua volume op de CMC lijst.

Het is een crypto-to-crypto only exchange, met zijn eigen valuta genaamd KCS (KuCoin Shares), net zoals Binance BNB heeft. KCS, echter, functioneert anders.

En het echte voordeel is voor KCS houders, die beloond worden voor het houden van KCS tokens en dagelijks 50% van de handelskosten van KuCoin exchange in beloning krijgen als KuCoin bonus.

Afgezien van dit voordeel, hun kostenstructuur van de handel is vrij goedkoop op slechts 0,1% als de handelskosten. De stortingen van ondersteunende cryptocurrencies zijn gratis, en de opnamekosten zijn zoals in deze grafiek.

Ze hebben ook mobiele apps voor zowel iOS- als Android-gebruikers die hun cryptoportefeuilles onderweg willen beheren.

Huobi Pro

Huobi Pro is een internationale cryptocurrency-uitwisseling die oorspronkelijk uit China komt, maar nu over de hele wereld is verhuisd om een maximaal aantal beleggers te bedienen. Het is gevestigd in Singapore en is de afgelopen vijf jaar met succes actief geweest in deze ruimte.

Op dit moment bezet het de #3 plek op CoinMarketCap’s lijst van uitwisselingen door volume en heeft 244 cryptocurrency paren. Vandaar, onnodig te zeggen, van dit, zult u nooit liquiditeitsproblemen op deze uitwisseling ondervinden.

Ze hebben ook mobiele apps voor zowel Android als iOS voor gebruikers die onderweg crypto’s willen verhandelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 10 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.