Wil jij van start gaan met het handelen in crypto? Heb jij geen idee hoe je dat alles voor elkaar moet krijgen? Hier wat handige tips die jou op weg zullen helpen.

Broker

Alvorens jij overgaat tot het handelen in crypto is het van belang dat je een account opent. Dit doe je door een betrouwbare broker op te zoeken. De meest bekende en betrouwbare brokers in Nederland zijn Bitvavo, Kraken, Binance, Okex en Litebit. Let wel dat elke broker een eigen tarief hanteert. Het is dus belangrijk dat je een rekening opent bij een broker die weinig kosten in rekening brengt. De welbekende broker met lage fees is Bitvavo. Na dit te hebben gedaan ga jij samen met je broker op zoek naar de beste crypto.

Wil jij interessante cryptomunten ontdekken? Bezoek dan de website van cryptoclan. De meest succesvolle cryptos zijn Ethereum, Bitcoin en Ripple.

Oriëntatie

Er zijn tal van factoren die van invloed kunnen zijn op de crypto waarin je wilt handelen. Het is dus belangrijk dat je gaat oriënteren, zodat je weet of de crypto die jij wenst te kopen inderdaad beschikbaar is in eigen land. Dit is erg belangrijk gezien enkele cryptos zijn afgewezen in bepaalde landen.

Crypto apps

Een alternatief is het downloaden van de best crypto app. Na de broker te hebben benaderd is het eenvoudiger om te handelen met de app. Zoals eerder is aangegeven is Bitvavo de goedkoopste optie. Het is trouwens een Nederlandse exchange die zeer lage kosten in rekening brengt. Een ander in Europa gevestigde exchange is LiteBit met circa 700000 cliënten. Wenst u toch een ander broker te benaderen? Dan is Coinbase een uitweg. Deze is gevestigd in Amerika en is bovendien de grootste internationale broker met minstens 25 miljoen gebruikers in 32 verschillende landen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *