Bitcoin

Meer merken accepteren nu Bitcoin-betalingen. Of u nu wilt betalen voor een hotelkamer, luchtvaartmaatschappij of resort, u kunt uw crypto-portemonnee zoals bitcoin-prime gebruiken om de transactie te voltooien. Maar waarom zou je Bitcoin gebruiken om te reizen?

Misschien heeft u zelfs vrienden die in deze cryptomunt hebben geïnvesteerd via dergelijke digitale wegen. In wezen zijn veel mensen enthousiast over Bitcoin. Sommige mensen willen Bitcoins in hun crypto portefeuille houden, wachten tot de prijs stijgt, en hun tokens verkopen voor winst. Anderen betalen echter liever voor hun vakantie met deze digitale valuta. Hier is waarom u uw reis ook met dit virtuele geld zou moeten betalen.

Gemakkelijke reservering van vluchten

Hoewel sommige mensen niet vertrouwd zijn met Bitcoin Betalingen, aanvaarden sommige luchtvaartmaatschappijen deze virtuele munt voor het boeken van vluchten. FlyPeach, AirBaltic, Virgin Galactic en Far Eastern Air aanvaarden bijvoorbeeld Bitcoin Betalingen. Dat betekent dat u naar verschillende bestemmingen kunt vliegen door Bitcoin te gebruiken om uw vluchten te boeken.

Vlot wisselen van valuta

U hebt waarschijnlijk wel eens problemen gehad met het wisselen van valuta wanneer u naar verschillende plaatsen reisde. In wezen is het nooit gemakkelijk om op de meeste plaatsen wisselkantoren te vinden. Bovendien rekenen de beschikbare aanbieders van deze dienst exorbitante prijzen aan. Daarom zijn het meenemen en omwisselen van fiat valuta niet de beste opties. Met Bitcoin hoeft u al dit gedoe niet te doorstaan.

Omdat het een digitale munteenheid is, kunt u met Bitcoin naar elke bestemming reizen. Zolang u een bitcoin portefeuille op uw smartphone of laptop hebt, kunt u altijd en overal snel over het geld beschikken dat u nodig hebt om voor een dienst of product te betalen.

Vandaag de dag zijn er veel crypto-marktplaatsen die verschillende manieren bieden om Bitcoin te verhandelen of om te zetten in fiatgeld. Zo kunt u uw Bitcoin inwisselen voor de fiat valuta van uw voorkeur. Bovendien kunt u een Bitcoin-automaat gebruiken die functioneert als een geldautomaat voor lokale valuta. Ongeveer 71 landen hebben deze ATM’s, via welke u toegang kunt krijgen tot andere digitale valuta.

Reizen met Bitcoin is veiliger

Toeristen zijn overal het doelwit van zakkenrollers. Als u met contant geld reist, kunnen criminelen het gemakkelijk van u stelen. Bitcoin is echter bijna onmogelijk te stelen, omdat u een private sleutel nodig hebt om de tokens over te zetten naar een andere digitale portefeuille. Zelfs als dieven uw rugzak of handtas stelen, zullen ze er geen geld in vinden.

U kunt echter minder geluk hebben als u Bitcoin bewaart in een USB-portefeuille en dieven deze stelen. Bovendien is het mogelijk dat u inbreuken niet betwist als criminelen de wachtwoorden voor uw crypto beurs rekening vinden op een papiertje in uw rugzak en ze gebruiken om toegang te krijgen tot uw fondsen en ze te stelen. Toch gebruiken de meeste mensen cryptomunten om te reizen omdat het hen beschermt tegen diefstal.

Geen bevroren Bitcoin-rekeningen

Als u een creditcard gebruikt om te reizen, kan uw dienstverlener u dwars zitten als u uw reisplannen niet met hem deelt. In het ideale geval eisen de meeste creditcardmaatschappijen dat klanten contact met hen opnemen en hen informeren over hun reisbestemmingen. Als u dat niet doet, kan het bedrijf uw rekening om veiligheidsredenen bevriezen.

Met Bitcoin hoeft u geen enkel bedrijf te informeren. Bitcoin kan uw digitale portefeuille niet bevriezen of u waarschuwen als u er niet bij bent.

Vlot shoppen

Afhankelijk van uw reisbestemming kunt u veel handelaren vinden die Bitcoin Betalingen accepteren. Dat betekent dat u met deze virtuele valuta kunt betalen voor zaken als voedsel. Fastfoodketens en restaurants als Burger King, Subway, Pizza Hut, KFC, Eat Me Bangkok, Taco Bell, Starbucks, en The Habit Burger Grill accepteren Bitcoin-betalingen. Ook accepteren verschillende winkels deze cryptomunt, waaronder Walmart, Macy’s, Reeds Jewelers, en Geeft nemen Bitcoin aan.

Reizigers profiteren van talloze voordelen als ze onderweg Bitcoin gebruiken. Als u nog niet met deze virtuele valuta hebt gereisd, probeer het dan op uw volgende reis.

 

 

 

🚀🚀🚀 Bull run 2024 van start

Zeker niet te laat om in te stappen, profiteer met 20 euro gratis tegoed bij een succesvolle registratie.